Po tekmi Maribora z Olimpijo, grožnje navijačev Maribora?

maribor zgodovino slovenska nogometni prvak

Po remiju na derbiju z 1:1 je bilo v Ljudskem vrtu vroče. Navijači Maribora so po novi domači tekmi proti Olimpiji brez zmage s tribun grozili nogometašem v vijoličastih dresih, poroča portal SIOL.NET.

Grožnje navijačev Maribora?

“Ubili vas bomo! Vsi boste mrtvi! Zaklali vas bomo!” se je nekaj minut po koncu derbija iz ust nekaterih posameznikov iz skupine kakšnih stotih navijačev Maribora jasno zaslišalo na zahodni, zaprti tribuni Ljudskega vrta, ki jo prenavljajo. Čeprav je bila tekma zaradi novega koronavirusa zaprta za gledalce.


Medtem so se nogometaši Maribora, ki so bili na udaru že pred tednom dni po porazu z 1:3 proti Taboru v Sežani, kjer so morali po tekmi na “zagovor” k navijačem, po zadnjem sodnikovem žvižgu začeli zbirati na sredini igrišča. Na začetku jih je bila le peščica, potem so prišli še preostali na čelu s kapetanom Marcosom Tavaresom. Zdelo se je, da bodo skupaj odšli do tribune, na kateri so bili navijači, a so si po plazu žaljivk in tudi groženj na svoj račun premislili in na nagovor mirno odkorakali proti garderobam.

“Mene zanimajo zgolj športne plati Maribora, zato dogajanja z navijači ne bom komentiral,” pa je bilo vse, kar je na to temo po koncu tekme povedal trener Maribora Mauro Camoranesi, ki je prav na dan derbija praznoval svoj 44. rojstni dan.

DK


VREME

Maribor
delno oblačno
51%
1.5km/h
40%
28°C
29°
28°
28°
Tue
19°
Wed
14°
Thu
16°
Fri
18°
Sat

Blokiranje oglasov

Podprite nas tako, da onemogočite razširitve za blokiranje oglasov za naše spletno mesto v svojih brskalnikih in/ali antivirusnih programih.