Po tvitu nekdanje ministrice SD – Katičeve, polno ogorčenih odzivov.

Po tvitu nekdanje ministrica SD - Katičeve, polno ogorčenih odzivov.

Nekdanja obrambna ministrica, ljubiteljica partizanov, ter še vedno zavedena kot predsednica Združenja borcev NOV Velenje Andreja Katič, buri duhove z neprimernim zapisom na twitterju.

Ogorčeni odzivi na tvit Andreje Katič iz stranke SD

Andreja Katič je ena tistih rdečih oblastnikov, ki se ne loči od komunizma in partizanstva, pa čeprav smo Slovenci že 30 let svobodni in neodvisni v lastni demokratični državi. Ideje, kot so totalitarizem, komunizem, partizanstvo in Tito Katičevi očitno še vedno “perejo” možgane. Tudi v času, ko je bila na čelu slovenske obrambe, se je večkrat rada poistovetila s partizani. Mnogi povedo, da naj bi tudi ministrstvo vodila na tak način. Spomnimo se slabe obutve slovenskih vojakov, kjer so imeli vojaki škornje tako obrabljene, kot nekoč partizani.

Očitno je bil zato njen odziv na družbenem omrežju twitter, tako buren, a je naletel na marsikatero zgražanje. Tako je zapisala: “Neprimeren in nesprejemljiv je odnos predsednika vlade do sodne veje oblasti. In tudi vseh tistih, ki jih prav njegove žalitve še dodatno spodbujajo k blatenju ter natolcevanju. Ter njegovih strankarskih trobil.”

Tudi mi smo Katičevo seveda vprašali, katera so to “strankarska trobila”. A odgovora nismo dobili. Naj Andreji Katič torej razložimo. Če se kakšen medij ne strinja z dejanji recimo Tanje Fajon, Luke Mesca, Alenke Bratušek ali Marjana Šarca, ni trobilo, ampak medij, ki ne piha vedno v isti rog z vami bolj ljubimi mediji, kot so POP TV, RTV, Večer, Necenzurirano, Reporter in tako dalje.  Iskreno upamo, da pri besedi “strankarsko trobilo” Katičeva ni mislila na nas. Kajti te besede bi lahko pojasnila tudi na kakšnem “rdečem” sodišču.

Sicer pa je Katičev tvit naletel na veliko neodobravanja in zgražanja

Kot je zapisala twitter uporabnica Johanca: “Neprimerno in nesprejemljivo je izrabljanje sodne veje oblasti za osebno obračunavanje s premierjem. Neprimerno in nesprejemljivo je medije, ki niso iz vašega mehurčka imenovati trobila, druge, ki to rečejo za medije iz vašega mehurčka pa obsojati. Pokažite račun za vilo, bi šlo?”

Mi pa Katičevo prosimo še to, da predloži spisek strankarskih trobil. Res nas zanima kdo je na spisku.

P.M.

 

 

Facebook
Twitter
LinkedIn

VREME

Maribor
pretežno oblačno
56%
2.1km/h
75%
11°C
12°
10°
9°
Sat
5°
Sun
5°
Mon
6°
Tue
8°
Wed

TWEET DNEVA

To spletno mesto uporablja piškotke. S piškotki zagotavljamo boljšo uporabniško izkušnjo, enostavnejši pregled vsebin, analizo uporabe, oglasne sisteme in funkcionalnosti.
S klikom na »Strinjam se« dovoljuješ vse namene obdelave.
Obenem pa vas obveščamo, je spletna stran v fazi nadgradnje. Za morebitne nevšečnosti pri uporabi našega portala se vam v naprej opravičujemo. Strinjam se Več

Obvestilo o piškotkih.

Blokiranje oglasov

Podprite nas tako, da onemogočite razširitve za blokiranje oglasov za naše spletno mesto v svojih brskalnikih in/ali antivirusnih programih.