Pobuda za referendum o ukinitvi RTV naročnine! Anketa!

RTV

Plačevanje RTV prispevka pri Slovencih že dolgo časa izraža dvom po tem, ali je prav, da se tak prispevek plačuje, ali ni to nelojalna konkurenca do drugih TV postaj?

REFERENDUM ZA UKINITEV RTV PRISPEVKA !!!

Prisiljeno plačevanje prispevka nacionalni televiziji je zagotovo problem za marsikoga. Še posebej za tistega ki te televizije ne gleda, a mora vseeno plačevati prispevek. Še posebej pa zbuja dvom, nekorektno poročanje osrednjega nacionalnega medija.

“Pripravljamo potrebno dokumentacijo za začetek zbiranja podpisov za referendum, kjer se bomo odločili ZA UKINITEV PRISILJENEGA PLAČEVANJA RTV SLO PRISPEVKA!! Pozivamo nevladne organizacije, politične stranke, ljudi dobre volje in vse, ki imamo dovolj kraje našega denarja za zlorabo javne televizije, da se pripravimo in začnemo z zbiranjem podpisov 1.9.2021!!! O poteku vas bomo obveščali,” so zapisali pobudniki referenduma na Facebook strani Ukinite prisilno plačevanje RTV naročnine.

Kakšno pa je vaše mnenje?

Ali ste za prepoved plačevanja RTV naročnine?

Rezultati

Loading ... Loading ...

 

P.M.

 

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn

izbrano za vas

To spletno mesto uporablja piškotke. S piškotki zagotavljamo boljšo uporabniško izkušnjo, enostavnejši pregled vsebin, analizo uporabe, oglasne sisteme in funkcionalnosti.
S klikom na »Strinjam se« dovoljuješ vse namene obdelave. Strinjam se Več

Obvestilo o piškotkih.