Podel načrt Jankovića, kako preko Goloba, utišati Joca Pečečnika?

Karikatura Zoran Jankovič, slika: Miki Muster

Joc Pečečnik, ki je tudi predsednik Kluba slovenskih podjetnikov, zadnje tedne, vsaj kar se tiče njegovih kritik na račun Golobove vlade, je nenavadno tiho? Razlog naj bi bila zakulisna igra, ki jo igra Zoran Janković?

Kot piše Požar report, naj bi znotraj krogov blizu ministrstva za kulturo, pred dnevi zakrožile zanimive informacije. Da naj bi ljubljanski župan Zoran Janković naročil predsedniku vlade Robertu Golobu (Gibanje Svoboda), naj ukaže ministrici za kulturo Asti Vrečko (Levica), naj “izplača” znanega podjetnika Joca Pečečnika oziroma odkupi “njegov” Plečnikov stadion. Šlo pa naj bi za znesek med 16 in 20 milijoni evrov davkoplačevalskega denarja.

Pečečnik je sicer za prodajo Plečnikovega stadiona lobiral že med vlado Janeza Janše.  Očitno se tako  Pečečnik namerava sedaJ pogajati z Golobovo vlado za “prodajo Plečnika”, zato je pač ne more hkrati napadati. In obratno, ko se bo spet oglasil, pa bo  če te govorice držijo – morda jasno, da mu je omenjeni posel z Golobovo vlado padel v vodo

Če te govorice držijo nas res zanima, kdo vodi vlado. Golob ali kar Janković?

Facebook
Twitter
LinkedIn

To spletno mesto uporablja piškotke. S piškotki zagotavljamo boljšo uporabniško izkušnjo, enostavnejši pregled vsebin, analizo uporabe, oglasne sisteme in funkcionalnosti.
S klikom na »Strinjam se« dovoljuješ vse namene obdelave.
Obenem pa vas obveščamo, je spletna stran v fazi nadgradnje. Za morebitne nevšečnosti pri uporabi našega portala se vam v naprej opravičujemo. Strinjam se Več

Obvestilo o piškotkih.

Blokiranje oglasov

Podprite nas tako, da onemogočite razširitve za blokiranje oglasov za naše spletno mesto v svojih brskalnikih in/ali antivirusnih programih.