Podžiganje sovraštva in sovražna retorika s protestov! Največja sramota pa jugo zastava!

protesti
slika: twitter

Petkovi protesti, v Ljubljani so se danes nadaljevali. ob podžiganju levaških medijev, so bili spet polni sovraštva, manipulacij in laži, kot jih znajo prikazati le levaki.

Sovražno nastrojeni protesti proti vladi Janeza Janše

Današnji protivladni protesti po besedah policije niso bili prijavljeni, vsi “znani organizatorji” pa vztrajajo, da niso organizatorji. Jasno je kot beli dan, da nihče ne želi sprejeti odgovornosti v primeru, če bi se kaj hudega zgodilo. Policija je sicer obrazložila, da mora posredovati, če protesti niso prijavljeni. Kljub vsemu, da opozicijske stranke tudi na sejah kličejo na ulice, so se temu pridružili tudi sindikati, poleg že znanega stalnega režiserja protestov Jaše Jenulla. Največja sramota protesta pa je ta, da ni bilo videti niti ene slovenske zastave, zato pa je stari partijec, vihtel kar jugo zastavo.

Kako bo policija tokrat ukrepala proti Janullu smo povprašali tudi na PU Ljubljana, a odgovore še čakamo. Tu pa je nekaj leve žaljivosti in žaljivih utrinkov iz protesta:

Prav za konec pa še hujskanje ljudi s strani Tanje Fajon, naravnost iz ukradene vile?

P.M.

Facebook
Twitter
LinkedIn

ANKETA

Ali ste za to, da se odpravi obvezno plačevanje RTV prispevka?

Rezultati

Loading ... Loading ...

IZJAVA TEDNA

Ko govedo stopi v palačo, ne postane kralj, ampak palača postane štala. [Turški pregovor]

To spletno mesto uporablja piškotke. S piškotki zagotavljamo boljšo uporabniško izkušnjo, enostavnejši pregled vsebin, analizo uporabe, oglasne sisteme in funkcionalnosti.
S klikom na »Strinjam se« dovoljuješ vse namene obdelave. Strinjam se Več

Obvestilo o piškotkih.