Poglejte kaj je Aleš Hojs povedal v oddaji Tema dneva o Jaši Jenullu

jaša
Jaša Jenull, zajem slike Top news

Jaša Jenull je od samih začetkov petkovih protestov najbolj izpostavljen promotor protestov, najverjetneje pa tudi soorganizator, čeprav tega uradno ne upa izjaviti.

Aleš Hojs o protestniku Jaši Jenullu

V Temi dneva na Nova24 TV je gostoval minister za notranje zadeve, Aleš Hojs, ki je odgovarjal na vprašanja o obtožbah Jaše Jenulla, v katerih slednji trdi, da naj bi policija dobila navodila od ministrstva za notranje zadeve, da mora kaznovati prav njega, zaradi česar je podal svojo ovadbo. Minister Hojs je obtožbe zanikal in jih imenoval Jenullovo sprenevedanje in indic, da Jenull ne živi v realnem svetu.


Na Jenullove očitke, da je prav petkovo posredovanje policije dokaz, da vlada v bistvu ne dela v dobro javnega zdravja, ampak da deluje proti vsaki kritiki in kritikom, je minister Hojs odgovoril, da temu najboljše odgovorijo prav številke. Povedal je, da se je prav v času, ko protestov ni bilo, vključno z zadnjim petkom, ko so se vozili v avtomobilih ali s petki, in ko je Jenull samo izvajal performanse, stanje glede okužb v tej regiji močno popravilo.

Oglejte si pogovor z Alešem Hojsom, katerega je vodil Luka Svetina:

PM

VREME

Maribor
delno oblačno
55%
1.5km/h
40%
28°C
29°
27°
27°
Tue
19°
Wed
14°
Thu
16°
Fri
18°
Sat

Blokiranje oglasov

Podprite nas tako, da onemogočite razširitve za blokiranje oglasov za naše spletno mesto v svojih brskalnikih in/ali antivirusnih programih.