Poglejte, kaj je Ljudmila Novak zapisala ob incidentu na Kredarici!

Ljudmila Novak
Ljudmila Novak in Alenka Bratušek.

Krščanska demokratka Ljudmila Novak, ki zagovarja LGBT in celo kandidatka za predsednico države, po levih raziskavah tudi najbolj priljubljena, je spet pisala nebuloze?

Poglejte si ta neverjeten zapis Ljudmile Novak

Tudi Ljudmila Novak se je ob nedavnem incidentu na Kredarici oglasila s svojim sporočilom na twitterju. in se resnično sprašujemo, ali je ta zapis zares njen. Zapisala je namreč: “Človek je zmožen na različne načine izraziti stisko. Kar se je zgodilo na Kredarici, ni bilo primerno. A primeren ni bil tudi odziv. Človeka v stiski, še posebej, če si na položaju, nikoli ne moreš pomiriti s cinizmi. Pa naj si bo to v politiki, podjetju ali zasebnem življenju!


Trditev, da se predsednik vlade ni primerno odzvala, pa ne samo, da je izjava neumna, ampak žaljiva tako za predsednika vlade, kot za vse druge ljudi, ki so bili v tistem času na Kredarici. O kakšnem cinizmu pravzaprav govori Novakova? Levičarski “protestniki” če jih milo lahko tako sploh imenujemo, so “vdrli” na Kredarico, žalili predsednika vlade, kot ostale ljudi, ki so bili v Triglavskem domu. Odziv predsednika vlade pa je bil tih in prav z nikomer se ni želel zapletati v prepir. Tudi, ko je drhal uničevala mize v domu in vpila se nihče v to ni vpletal. In Ljudmila Novak ima te ljudi, ki so se drli po Kredarici, skakali po mizah, se drli in žalili predsednika vlade, za ljudi v stiski? Še to se nam manjka, da se bo poleg slike s Kučanom,  Bratuškovo in Fajonovo, slikala še z Teo Jarc.

In Ljudmila naj bi bila naša predsednica slovenske države. Bog nam pomagaj!

P.M.

VREME

Maribor
oblačno
84%
2.1km/h
91%
23°C
23°
21°
22°
Sun
21°
Mon
21°
Tue
21°
Wed
19°
Thu

Blokiranje oglasov

Podprite nas tako, da onemogočite razširitve za blokiranje oglasov za naše spletno mesto v svojih brskalnikih in/ali antivirusnih programih.