Poglejte kaj je ostalo od ukradenega avtomobila Slovenca, kateremu so migranti naredili “totalko”. Odzivi na družbenih omrežjih!

Živemu človeku se vse zgodi. A kaj takega si nebi mislili niti v sanjah. Očitno je res drugače, če živiš ob slovensko-hrvaški meji. Tam namreč pretijo tudi migranti, ki si želijo priti v Slovenijo.

Objavljamo zapis človeka, kateremu so migranti ukradli avto, se z njim zaleteli in iz avta naredili “totalko:”

Iz noči iz 15. na 16. oktober 2019, je bil iz dvorišča v okolici Brežic odtujen avto. Lastnik je ključe pozabil v vozilu, kar pa seveda ne pomeni, da se lahko neznanci vsedejo v avtomobil in se odpeljejo. Zjutraj okoli 5 ure je lastnik na dom dobil obisk policistov iz policijske postaje Brežice, kateri so povedali, da  našli njegov avto, na regionalni cesti Zagorje- Litija. Avto pa je bil v katastrofalnem stanju – “totalka”. Policisti so oškodovancu rekli, da sta mu 2 ilegalna migranta iz Maroka odtujila avto iz  dvorišča in da sta se po domače povedano razbila zaradi neprilagojene hitrosti. Voznik ni ranjen, sopotnik pa lažje poškodovan in se zdravi v bolnišnici.

Neverjetno a resnično. Migranti ukradejo avto, se vozijo po naših cestah, se zaletijo, lastniku avtomobila naredijo velikansko škodo, potem pa se na naše stroške še zdravijo v bolnišnici in morebiti dobijo celo azil. Lastniku pa škode verjetno ne bo povrnih prav nihče? Kdo bo kri stroške se sprašuje tudi oškodovanec? “Zanima me kdo bo kril te stroške povzročene z krajo, duševno stisko, ki očitno še doma ne moreš mirno spati. Zanima me če bojo tisti,ki to zagovarjajo in kateri so taki dobro zavarovali naše meje,zanima me če bojo tisti, ki nam lažejo da smo varni, da so meje zaščitene poravnali te stroške. Ne samo meni, temveč vsem, ki se jim je zgodila oziroma bo zgodila ta nevšečna situacija. Taki ljudje so v naši prelepi Sloveniji zaščiteni kot kočevski medvedi in zakon za njih ne velja isto kot za nas, ki bi bili mi sami procesirani zelo drugače za takšna kazniva dejanja (kriminal),” je zapisal oškodovanec.

So se pa na zapis odzvali tudi številni uporabniki družbenega omrežja:

Lidija Vse imajo pod kontrolo, ti si na žalost samo postranska škoda…
Mitja Tudi če bi jih dobil pri kraji avtomobila, ne smeš branit svoje lastnine, lahko pa pokličeš policijo, si odpreš pivo in se zamisliš v kakšni v kakšni državi živimo.
Matic Drzava prevec sciti vse druge kot lastne drzavljane slovenije??kar je res sramota?podpiramo lenuhe, migrante…
SRAMOTA ZA VLADO!!
Dario Zgleda da mi ki zivimo blizu meje bomo samo se po 5€ tankali… sramota da so vsi drugi vec vredni kot mi.
Tanja Katastrofa, in naša ljuba država si še kar zatiska oči…. pa sej, v LJ jih ni, tko da pol jih ni nikjer al kak že…. če je v LJ sonce je povsod sonce… sam mislim da jim je megla stopla v glavo kar konkretno… mah.
Miroslav Migranti so problem, če jih ne bo problemov ne bo..
Miro Dejan, žal tako je pri nas ostal brez avta pol pa ti sledi še kazen ker si ključe pusti v avtu?
Lidija jutri kupi kilo mandarin pa obišči tega sirotka….in ne pozabi se opravičit da nisi imel npr.volvota, ti so baje bolj vzdržljivi ?

https://twitter.com/lipnikzeljko5/status/1184573727385763843

vir/slike: družbeno omrežje

MG

Facebook
Twitter
LinkedIn

To spletno mesto uporablja piškotke. S piškotki zagotavljamo boljšo uporabniško izkušnjo, enostavnejši pregled vsebin, analizo uporabe, oglasne sisteme in funkcionalnosti.
S klikom na »Strinjam se« dovoljuješ vse namene obdelave.
Obenem pa vas obveščamo, je spletna stran v fazi nadgradnje. Za morebitne nevšečnosti pri uporabi našega portala se vam v naprej opravičujemo. Strinjam se Več

Obvestilo o piškotkih.

Blokiranje oglasov

Podprite nas tako, da onemogočite razširitve za blokiranje oglasov za naše spletno mesto v svojih brskalnikih in/ali antivirusnih programih.