Poglejte kaj pravi Joc Pečečnik o “kolegih” iz Šmarce!

Marjan Šarec
Humorist Serpentinšek,(zajem slike)
Poglejte

Šmarca, je zanimivo naselje v občini Kamnik, ki je bolj poznana po velikem zidu, zgrajenem za naš denar pred hišo Marjana Šarca, ter bazenu brez vode. Iz Šmarce pa prihaja tudi Joc Pečečnik.

Podjetnik Joc Pečečnik je bil gost v oddaji Osebno z Valentino Plaskan na Planetu. Že dolgo let je na lestvici najbogatejših Slovencev iz zaseda sedmo mesto s 199 milijoni evrov. “Vsakega menedžerja politika na nek način vedno kliče. Še posebej, ko ne razume in se ne more sprijazniti s stanjem v državi,” je dejal Joc Pečečnik.

“Številni me vabijo v politiko” pravi, “a Šmarski kolegi (beri Šarec in kompanija) niso zanj prava družba zame. Če bi se hipotetično spravil v to, da bi kandidiral za neko tako funkcijo, bi moral prvo narediti načrt in zelo dobro vedeti, kaj bom naredil, če bi vodil državo. Občudujem pa vse kolege, tudi te iz Šmarce, da brez vsakega znanja, izključno iz lastnih egov napadajo najvišje politične funkcije, čeprav sploh ne vedo niti ne znajo, kaj bi se moralo narediti v tej državi, da bi bili ljudje bolj srečni in da bi se nam standard zvišal. Ker ta nam pada in postajamo slaba država,” je še sklenil podjetnik iz Šmarce, Joc Pečečnik.

Marjan Šarec, torej ne more biti kolega Joca Pečečnika. Morebiti pa ga po volitvah lahko zaposli.

P.M.

Facebook
Twitter
LinkedIn

VREME

Maribor
pretrgana oblačnost
75%
2.6km/h
20%
-4°C
-2°
-5°
-3°
Thu
-3°
Fri
-1°
Sat
1°
Sun
3°
Mon

ANKETA

Ali ste za to, da se odpravi obvezno plačevanje RTV prispevka?

Loading ... Loading ...

TWEET DNEVA