Poglejte kaj so v Šenčurju naredili v čast Mateju Mohoriču

mohorič

Kraj Šenčur na Gorenjskem z vsega 3300 prebivalci slavi svojega junaka. To je (pikčasti) junak Matej Mohorič, ki je  v petek v velikem slogu prišel do svoje prve etapne zmage na Dirki po Franciji

Šenčur je v Čast Mohoriču postal pikčasti

“Pikčasti Šenčur za našega junaka Mateja Mohoriča,” so člani kolesarskega društva Šenčur zapisali pod slikami, kjer so mesto Šenčur preimenovali kar v pikčasti Šenčur.  Mohoriča, ki je zmago sprejel zelo čustveno in s solzami v očeh, je v petek slavila praktično cela Slovenija. V Šenčurju pa so poseben dosežek 26-letnega kolesarja iz Podblice proslavili na prav poseben način, Šenčur je danes obarvan v pikčasto.

slika: Kolesarsko društvo Šenčur

Matej Mohorič je v petek v velikem slogu prišel do svoje prve etapne zmage na Dirki po Franciji. Po uspešnem begu je izkoristil ponujeno priložnost, napadel zgodaj in se na koncu zasluženo veselil. Postal je tretji Slovenec z etapno zmago na Dirki po Franciji, skupno pa se lahko zdaj pohvali z zmago z vseh treh tritedenskih dirk. Mohorič je oblekel tudi pikčasto majico najboljšega hribolazca na dirki, za nameček pa je tudi najbolje uvrščeni Slovenec v skupni razvrstitvi Toura, piše SIOL.

 

slike: Kolesarsko društvo Šenčur

Facebook
Twitter
LinkedIn

To spletno mesto uporablja piškotke. S piškotki zagotavljamo boljšo uporabniško izkušnjo, enostavnejši pregled vsebin, analizo uporabe, oglasne sisteme in funkcionalnosti.
S klikom na »Strinjam se« dovoljuješ vse namene obdelave.
Obenem pa vas obveščamo, je spletna stran v fazi nadgradnje. Za morebitne nevšečnosti pri uporabi našega portala se vam v naprej opravičujemo. Strinjam se Več

Obvestilo o piškotkih.

Blokiranje oglasov

Podprite nas tako, da onemogočite razširitve za blokiranje oglasov za naše spletno mesto v svojih brskalnikih in/ali antivirusnih programih.