Poglejte kako hudo je padel naš kolesar Matej Mohorič na Giru

slika:twitter

Italijanski Giro je zahteval novo žrtev. Danes je po hudem padcu na spustu v 9. etapi grdo padel slovenski kolesar Matej Mohorič.

Na Giru hudo padel naš kolesar

Mohorič je padel po dobrih 40 kilometrih današnje etape. V levem ovinku na spustu je najverjetneje zapeljal v luknjo, pri tem mu je vzelo kolo, naredil je salto in priletel na glavo. Padec je bil videti izredno nevaren in boleč, pri trku je prepolovilo tudi kolo, a je Slovenec po padcu vstal, kot da se pri tem ni huje poškodoval.

V ekipi so mu sprva pripravili novo kolo, a nanj ni mogel sesti. 26-letnik iz Podblice je bil ves čas pri zavesti. Kljub temu so ga iz preventivnih razlogov reševalci naložili na nosila, pri tem zaščitili predel vratu in hrbtenice, in ga odpeljali na nadaljnje preiskave v bolnišnico. Piše SPORTAL SIOL.

S prizorišča so ga odpeljali z reševalnim vozilom. Iz njegove ekipe Bahrain Victorious so sporočili, da bo Mohorič v bolnišnici opravil radiološke preiskave.

Mateju želimo čimprejšnje okrevanje!

UREDNIŠTVO

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn

izbrano za vas

To spletno mesto uporablja piškotke. S piškotki zagotavljamo boljšo uporabniško izkušnjo, enostavnejši pregled vsebin, analizo uporabe, oglasne sisteme in funkcionalnosti.
S klikom na »Strinjam se« dovoljuješ vse namene obdelave. Strinjam se Več

Obvestilo o piškotkih.