Poglejte komu je Pavle Rupar prisodil odgovornost za vse večjo okuženost s koronavirusom?

Pavle Rupar je tudi tokrat brez dlake na jeziku spregovoril o največji težavi, s katero se trenutno spopada Slovenija, s koronavirusom!

PAVLE RUPAR OKRCAL LEVIČARJE IN NEKATERE MEDIJE 

V svojem govoru Pavle Rupar ugotavlja, da je žrtev zaradi posledic koronavirusa nenormalno veliko, a pravi, da nam to daje drugo miselnost in druga premišljevanja. Kot pravi Rupar: “Sram naj vas bo vse tiste katerih žrtve so zaradi vaših neumnosti, nategovanj in sporočil, ki jih dajete v javnost. Pri tem mislim na levi blok politike, na kriminalce, ki z veliko podporo RTV, POP TV in levih časopisov ustvarjajo nezaupanje v vladne ukrepe, nazaupanje v strokovnost.” Tako je Pavle Rupar okrcal vse tiste, ki ustvarjajo pogoje, da se kršijo omejitve za zajezitev koronavirusa!

Kot pravi Pavle Rupar: “Poslušajte svojo pamet, na nasedajte drugim ne hodite na zabave, ne hodite v družbe. Letošnje novo leto bo za vse drugačno!”

PM

 

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn

izbrano za vas

To spletno mesto uporablja piškotke. S piškotki zagotavljamo boljšo uporabniško izkušnjo, enostavnejši pregled vsebin, analizo uporabe, oglasne sisteme in funkcionalnosti.
S klikom na »Strinjam se« dovoljuješ vse namene obdelave. Strinjam se Več

Obvestilo o piškotkih.