Poglejte si novi podli načrt leve opozicije, kako priti na oblast?

kul opozicija
slika: Top news / zajem slike

Po tem, ko je opozicija že čisto obupana, ko je Jože P. Damijan zavožena investicija in ko je Karel Erjavec posmeh vseh Slovencev, so si izmislili boljši načrt.

Preko računskega sodišča uničiti Zdravka Počivalška

Levica ima v svojih vrstah še vedno pomembne ljudi, ki lahko vplivajo na politični razvoj. Seveda za ceno bolje plačanih službic pri nas ali v tujini. Novi načrt naj bi bil pritisk na Tomaža Vesela, predsednika računskega sodišča, ki že od aprila revidira državne nakupe mask in druge zaščitne opreme med epidemijo covida-19.

Ravno zato naj bi se pozvalo Vesela in računsko sodišče, da se v prihodnjih dneh javno razkrije osnutek poročila o nakupu mask in druge zaščitne opreme med epidemijo covida-19 in posledično potopi gospodarskega ministra in prvaka SMC Zdravka Počivalška, kar naj bi bil glavni cilj revizije tega računskega sodišča. Naj bi bili pa ti direktni medijski pozivi in posledično samorazkrivanje prihodnjih scenarijev tudi dokazi, da Golobič in povezana ozadja, po domače rečeno, izgubljajo živce, piše Požareport.

Zdravko Počivalšek, tako leva opozicija, mora pasti v naslednjih desetih dneh. Do novega leta, ko naj bi 10 poslancev, skrbno zbranih iz poslanskih klopi LMŠ, SD, Levice in SAB, vložilo konstruktivno nezaupnico.

Gre se torej, na vse ali nič, Tomažu Veselu pa naj bi za zameno (češ, zdaj ali nikoli, to je treba oddelati!) obljubili kasnejšo izvolitev za člana Evropskega računskega sodišča v Luksemburgu, baje s plačo okoli 20.000 evrov.

Vse za oblast. kot je dejal poslanec Jožef Horvat, dobesedno preko trupel

PM

Facebook
Twitter
LinkedIn

VREME

Maribor
pretežno oblačno
69%
4km/h
75%
10°C
11°
9°
9°
Fri
9°
Sat
5°
Sun
6°
Mon
8°
Tue

TWEET DNEVA

To spletno mesto uporablja piškotke. S piškotki zagotavljamo boljšo uporabniško izkušnjo, enostavnejši pregled vsebin, analizo uporabe, oglasne sisteme in funkcionalnosti.
S klikom na »Strinjam se« dovoljuješ vse namene obdelave.
Obenem pa vas obveščamo, je spletna stran v fazi nadgradnje. Za morebitne nevšečnosti pri uporabi našega portala se vam v naprej opravičujemo. Strinjam se Več

Obvestilo o piškotkih.

Blokiranje oglasov

Podprite nas tako, da onemogočite razširitve za blokiranje oglasov za naše spletno mesto v svojih brskalnikih in/ali antivirusnih programih.