Poglejte si ta sovražni zapis, osebe, ki naj bi delala z starejšimi in invalidi!

ZAJEM ZASLONA, FACEBOOK

Kot požar se je razširil zapis osebe Mateje Roškar, (gre za osebo, ki se s tem imenom pojavlja na družbenih omrežjih) ki ga je zapisala na družbenih omrežjih.

“Še metka v čelo je za tebe škoda, gamad pokvarjena” je zapisala oseba Mateja Roškar, pod članek o tem, da naj bi Janša nezakonito uporabil osebne podatke ljudi, ki jim je pošiljal pisma. Ko smo preverjali njen profil na družbenem omrežju Facebook, smo opazili, da profil osebe Mateja Roškar ni kar tako. Kot je razvidno iz omenjenega profila je zaposlena v psihiatrični bolnišnici Ormož, dela pa pri KDR-Združenje asistenca so.p., kjer skrbijo za starejše in invalidne osebe. Osebna asistenca je zbir storitev, ki ljudem, ki v vsakdanjem življenju potrebujejo pomoč drugega, omogoča neodvisno in bolj kakovostno življenje. 

Glede na zapisano, nas resnično čudi, kako je lahko omenjena Mateja Roškar sploh zaposlena v takem podjetju, ki skrbi za starejše in invalide. S takšno sovražnostjo do ljudi takega dela namreč, po našem mnenju, nebi smela opravljati. No mogoče pa ji v Psihiatrični bolnišnici Ormož, kjer na Facebook profilu osebe piše, da je zaposlena, lahko pomagajo?

Z vprašanji o primernosti zapisa in njeni službi smo se napotili tudi na njenega delodajalca.

Preberite tudi: Oseba Mateja Roškar s sovražnim zapisom ne dela (več) s starejšimi! Še dobro!

P.M.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn

izbrano za vas

To spletno mesto uporablja piškotke. S piškotki zagotavljamo boljšo uporabniško izkušnjo, enostavnejši pregled vsebin, analizo uporabe, oglasne sisteme in funkcionalnosti.
S klikom na »Strinjam se« dovoljuješ vse namene obdelave. Strinjam se Več

Obvestilo o piškotkih.