Poglejte si te jezne odzive nad zapisom dr. Brigite Skela Savič

Dr. Brigita Skela Savič

Neverjetno, a resnično. Dr. Brigita Skela Savič, vabi na proteste. In ne boste verjeli. Savičeva opravlja celo funkcijo predstavnice slovenskih medicinskih sester v Mednarodnem združenju medicinskih sester ICN. 


“Tovrstno pozivanje na ulice, kjer obstaja velika možnost širjenja okužbe s sars-cov-2, je v teh časih zelo neumestno, posebno še, če na tovrstno zborovanje poziva vidna oseba s področja zdravstvene nege v naši državi, oseba, ki je bila celo imenovana, da v Mednarodnem združenju medicinskih sester predstavlja slovenske medicinske sestre,” pišejo v Strokovnem združenju izvajalcev zdravstvene in babiške nege Slovenije.

Ob najavi, da Savičeva v času največjega vzpona okužb vabi na proteste je završalo tudi na družbenih omrežjih. Na njeno izjavo se je odzval tudi predsednik vlade in številni drugi. Tako, kot se je včeraj razširila ta novica, se ni še nobena tako hitro. Ko zdravstveni delavec, oziroma še več, predstavnik slovenskih medicinskih sester v Mednarodnem združenju medicinskih sester ICN, poziva v času izredno slabih epidemioloških razmer, ljudi na ulico je ne samo nespametno, ampak zavržno dejanje vredno vsake obsodbe. 

Na tvit dr .Savič se je odzval tudi predsednik SDM Maribor in evidentirani kandidat za poslanca v DZ RS Luka Simobnič in zapisal: Hišni mediji stranke SD o škandalu še naprej molčijo To je ta objektivnost in prizadevanje k rešitvi epidemije. Še nekateri člani stranke premorejo več objektivnosti, kot omenjeni mediji.

Tukaj pa je odziv tudi ostalih jeznih uporabnikov družbenih omrežij:

Jeznih odzivov je seveda še veliko več. In ko mački stopiš na rep, zacvili. Tako se je pod trumo negativnih komentarjev odzvala dr. Savičeva

In spet je kriv Janez Janša in celo vladni mediji? In nekateri celo namigujejo, da naj bi bila ravno Savičeva kandidatka za bodočo zdravstveno ministrico pri stranki SD? Bog nas obvaruj!

P.M.

(Zapisi na družbenih omrežjih so nelektorirana in ne izražajo vedno mnenja portala e-Maribor)

VREME

Maribor
delno oblačno
95%
37%
12°C
14°
11°
11°
Thu
13°
Fri
12°
Sat
11°
Sun
14°
Mon

Blokiranje oglasov

Podprite nas tako, da onemogočite razširitve za blokiranje oglasov za naše spletno mesto v svojih brskalnikih in/ali antivirusnih programih.