Poglejte si to neverjetno žalitev levičarja Alema Maksutija!

alem maksuti
slika: Družbeno omrežje

Levičarski politolog in človek, ki misli, da obstaja le en politični pol. Torej njegov, Alem Maksuti, res ne more iz svoje kože. S svojimi žaljivkami pa dokazuje, da mu je za manire le malo mar.

Alem Maksuti, rojen v Srbiji, ki se je v času svojih srednješolskih let preselil v Prekmurje in iz nogometa “prestopil” v predavalnice FDV-ja. A svojo levo aroganco sodi sicer kam drugam, kot v predavalnico kakšne fakultete, a tudi bontona ga v Srbiji niso kaj dosti naučili. V Sloveniji pa ne slovenščine.

Tokrat se je Maksuti v vsej  svoji vzvišenosti spravil nad Edvarda Kadiča, ki je o inštitutu 8. marec zapisal: “8. marec in nekakšno popravljanje “krivic” je dokaz, da je strankarska demokracija v Sloveniji mrtva. Gre za aktivizem kot podaljšek kapitala, ki mu zagotavlja glasovalni stroj pod pretvezo demokratičnih postopkov. Dobrodošli v novo dobo, adijo demokracija kot smo jo imeli.

Ni trajalo dolgo, da se je s svjom prostaškim zanosom oglasil še Alem Maksuti, ki je v polomljeni slovenščini zapisal: Tale ljigavi šarlatan je vse, kar ve o politiki in demokraciji slišal na Nova24TV. Zato piše budalaštine. Ne motijo ga aktivizem RKC, uničenje javne RTV, idioti, ki ga vabijo v studio. Aktivizem ga moti. Sicer je nepomemben subjekt. Ogaben primer najslabšega med nami. Ološ.”

Ne samo, da je Maksuti nima nobene kulture obnašanja, ampak bi se v teh letih lahko naučil vsaj slovenščine. Sicer pa verjetno ni zamere za njegove nebuloze, ker razmišlja, kot pravi levičar? Prepirljivo, žaljivo, nesramno in razdiralno. Očitno je to vse kar zna? Kot pravi sam – pravi “ološ”.

Facebook
Twitter
LinkedIn

VREME

Maribor
rahel dež
90%
1.5km/h
99%
20°C
22°
20°
19°
Fri
18°
Sat
17°
Sun
17°
Mon
15°
Tue

ANKETA

Koga bi raje podprli za predsednika Slovenije?

  • Rezultati

Loading ... Loading ...

TWEET DNEVA