Poglejte si to sovražnost in zaničljivost do vernikov, maše za domovino!

slika je simbolna

V Sloveniji bodo v petek potekale maše za domovino. Prav v vsaki slovenski regiji organizira maše tudi krščanski forum SDS. A očitno to skrajnim levičarjem ni povšeči.

Nekateri pijani od lanske Golobove zmage očitno še vedno plešejo. Pa ne zaradi dobrih rezultatov, ki jih ta vlada prinaša, pač pa zaradi nečimrnosti in sovraštva do drugače mislečih, tudi vernikov. Imamo samo eno domovino. Še vedno je naša Slovenija za marsikoga to najlepša dežela. Imamo morje, gore, široka polja in ravnice, imamo svoj jezik, svojo zastavo, slovensko kulturo in krščansko vero. Vse to so simboli in poudarki slovenstva. 

A nekaterim to seveda ne pomeni prav ničesar. Še posebej tistim levim nestrpnežem, ki mislijo, da jim je ob Golobovem enoumju in neumnostim, ki jih dela, dovoljeno prav vse. Tako si je očitno skrajna levičarka Eleonora Ela Krkač, za svojo tarčo vzela vernike iz obale, ki bodo v Frančiškanskem samostanu v Kopru, v petek izvedli mašo z domovino. S skrajno žaljivim zapisom na družbenem omrežju je razburila slovensko politično sceno, levičarski mediji pa so strumno, ta zapis ignorirali. Tudi tista, ki v naši državi skrbi za sovražni govor, Nika Kovač. 

Skrajna desna sekta bi spet rada svinjala po Kopru. A jih sprejmemo s transparenti z napisi, kaj si mislimo o njih? Kdo se mi pridruži?” Je na svojem facebook profilu, žaljivo zapisala Elenora. Seveda imajo te besede sum naznanitve kaznivega dejanja razžalitve, žaljive obdolžitve in sramotitve slovenskega naroda, za kar so zagrožene hude kazni, tudi skupno do enega leta zapora. Po besedah našega bralca je sum na policijsko postajo v Kopru tudi že podan.

Je pa zanimivo, da ravno oseba Eleonora Ela Krkač, ki na družbenih omrežjih, očito tako rada svinja,  po drugače mislečih, na naslovni sliki pozira s hrvaško zastavo. 

Preganjanje vernih, zaničevanje krščanstva, blatenje, sovraštvo, to so atributi skrajne levičarske težnje po nadvladi.  In takim, se je potrebno upreti z vsemi razpoložljivimi sredstvi!

Facebook
Twitter
LinkedIn

To spletno mesto uporablja piškotke. S piškotki zagotavljamo boljšo uporabniško izkušnjo, enostavnejši pregled vsebin, analizo uporabe, oglasne sisteme in funkcionalnosti.
S klikom na »Strinjam se« dovoljuješ vse namene obdelave.
Obenem pa vas obveščamo, je spletna stran v fazi nadgradnje. Za morebitne nevšečnosti pri uporabi našega portala se vam v naprej opravičujemo. Strinjam se Več

Obvestilo o piškotkih.

Blokiranje oglasov

Podprite nas tako, da onemogočite razširitve za blokiranje oglasov za naše spletno mesto v svojih brskalnikih in/ali antivirusnih programih.