Poglejte si to vulgarnost in neotesanost raperja Zlatka! (video)

zlatko

Sinočnjega protesta, so se udeležili tudi vidni levičarji znanci, zapornik, ki so ga Avstrijci spustili na prostost Anis Ličina, skesanec za “50 jurjev” Ivan Gale in znani (ne)kulturnež reper Zlatko, ki je policiste pozval, naj položijo ščite.


Zlatan Čordič tokrat nekulturno nad policiste!

Glavno besedo na protestih je spet imel raper Zlatko, ki se je tokrat spravil nad policiste, jih žalil in zmerjal, svoje vulgarno obnašanje pa tudi posnel: “Dragi gospodje policaji, vse sem vam do danes toleriral, ponavljam, vse sem vam do danes toleriral. Vedno sem govoril niso vsi isti, a danes to, kar sem tu videl na svoje oči, dve stare gospe ste porivali. Dve starejše mame, ki so delale, ko ste bili vi še v jajcih, v fotrovih jajcih.

To je tisti “privilegiran” kulturnik, katerega obnašanje nikakor ne sodi ne v kulturo in na na ulico, ampak nekam drugam. Bomo pa videli kako bo njegovo obnašanje eskaliralo naslednji petek. 

P.M.

VREME

Maribor
rahel dež
93%
2.6km/h
100%
20°C
21°
19°
19°
Sat
15°
Sun
19°
Mon
19°
Tue
17°
Wed

Blokiranje oglasov

Podprite nas tako, da onemogočite razširitve za blokiranje oglasov za naše spletno mesto v svojih brskalnikih in/ali antivirusnih programih.