Domov Slovenija Poglejte si to vulgarnost in neotesanost raperja Zlatka! (video)

Poglejte si to vulgarnost in neotesanost raperja Zlatka! (video)

Objavil: e-maribor
zlatko

Sinočnjega protesta, so se udeležili tudi vidni levičarji znanci, zapornik, ki so ga Avstrijci spustili na prostost Anis Ličina, skesanec za “50 jurjev” Ivan Gale in znani (ne)kulturnež reper Zlatko, ki je policiste pozval, naj položijo ščite.

Zlatan Čordič tokrat nekulturno nad policiste!

Glavno besedo na protestih je spet imel raper Zlatko, ki se je tokrat spravil nad policiste, jih žalil in zmerjal, svoje vulgarno obnašanje pa tudi posnel: “Dragi gospodje policaji, vse sem vam do danes toleriral, ponavljam, vse sem vam do danes toleriral. Vedno sem govoril niso vsi isti, a danes to, kar sem tu videl na svoje oči, dve stare gospe ste porivali. Dve starejše mame, ki so delale, ko ste bili vi še v jajcih, v fotrovih jajcih.

To je tisti “privilegiran” kulturnik, katerega obnašanje nikakor ne sodi ne v kulturo in na na ulico, ampak nekam drugam. Bomo pa videli kako bo njegovo obnašanje eskaliralo naslednji petek. 

P.M.

To spletno mesto uporablja piškotke. S piškotki zagotavljamo boljšo uporabniško izkušnjo, enostavnejši pregled vsebin, analizo uporabe, oglasne sisteme in funkcionalnosti.
S klikom na »Strinjam se« dovoljuješ vse namene obdelave. Strinjam se Več

Obvestilo o piškotkih.