Poglejte si tole laž Tanje Fajon na včerajšnji Tarči?

fajon mobilne
zajem slike

Ena največjih sramotnih oddaj na TV Slovenija – Tarča, je včeraj razgalila še eno dno od novinarstva, ki ustvarja sramoto za nacionalno televizijo.

ŠE ENA LAŽ V ODDAJI TARČA

Ne samo, da so podatki, ki jih podajajo v sami oddaji neverodostojni, žaljivi in provokativni. Tudi večinoma ne držijo. Tako so se v včerajšnji Tarči spravili na naš portal e-maribor in ga skušali diskreditirati. V takih oddajah še najbolj pridejo do izraza tudi levi politiki, saj jim taka oddaja daje krila, da povedo še več laži, voditeljica, pa jih ne ustavi.

Matej Lahovnik, je po včerašnji tarči namreč na laži dobil Tanjo Fajon. Takole je zapisal: “Fajonova v Tarči mrtvo hladno ustreli, da je na STA ogroženih 300 novinarjev, poslovno poročilo STA za leto 2020 pa navaja 91 zaposlenih, torej več kot trikrat manj. Že prestavljam na fuzbal…”

Iz letnega poročila STA za leto 2020: “V STA je bilo na dan 31. 12. 2020 redno zaposlenih 91 oseb, od tega za določen čas 5 in za skrajšani delovni čas 5. STA so zapustil trije sodelavci, nova je bila ena nadomestna zaposlitev. Stopnja fluktuacije za leto 2020 je bila do 35 let 2,00 %, nad 35 do 45 let 1,50 % in nad 45 let 0,50%. Dve delavki sta se vrnili s starševskega dopusta, nobena delavka ni odšla na porodniški dopust, noben delavec ni koristil očetovskega dopusta. Za zagotavljanje pravice do dela s krajšim delovnim časom iz naslova starševstva je imelo v letu 2020 pogodbo o zaposlitvi s krajšim delovnim časom sklenjenih sedem zaposlenih oziroma 6 %. Prizadevamo si za izboljšanje delovnih razmer v posameznih uredništvih, s posameznimi ukrepi kadrovske politike pa skušamo zagotoviti čim bolj stabilno kadrovsko stanje v agenciji.”

Toliko o verodostojnosti Tanje Fajon in oddaje Tarča!

P.M.


Preberite tudi:

Izjava za javnost! Lažniva Tarča se je spravila nad naš portal?

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn

izbrano za vas

To spletno mesto uporablja piškotke. S piškotki zagotavljamo boljšo uporabniško izkušnjo, enostavnejši pregled vsebin, analizo uporabe, oglasne sisteme in funkcionalnosti.
S klikom na »Strinjam se« dovoljuješ vse namene obdelave. Strinjam se Več

Obvestilo o piškotkih.