Poglejte to neverjetno spletkarjenje Tanje Fajon

fajon
zajem slike / RTV SLO

Včeraj je imela opozicija svojih pet minut slave na nacionalni televiziji. Pet minut laži, potvarjanja dejstev in napačnih razlag. Vse za to, da bodo lažje spet pri koritu.

Fajonovo poimenovanje proslave ob dnevu državnosti

Toliko neumnosti, kot jih lahko pove Tanja Fajon v dveh minutah res stežka srečaš kjerkoli. Ljudi namreč želi prepričati, da je v Sloveniji diktatura na zelo pritlehen način. Liderko stranke SD, tisto, ki Slovenijo tožari v Bruslju in bi nekoč rada postala predsednica vlade je zmotila lanska proslava od dnevu državnosti, ker je bila ograjena z ograjo, kjer so ljudje nanjo imeli omejen dostop. In celo drznila si je primerjati leta 1991 in leto 2020. 

In zakaj, je bila državna proslava obdana z ograjami? Ravno zaradi takih, kot je Tanja Fajon, Marjan Šarec, Luka Mesec in ostali. Zaradi barabinov, ki so zmerjali slovensko gardo, ki so se norčevali iz slovenske narodno-zabavne glasbe, kazali nage riti, ki so na pritlehen in grob način hoteli vdreti na proslavo z megafonom v roki. ZATO draga Tanja Fajon. ZATO.

TO SO DELALI LEVIČARSKI NORCI, VOLIVCI OPOZICIJE KUL, V ČASU PROSLAVE:

Tako so grozili avtorju proslave:

Tako pa je Šarec pomagal širiti virus na anti proslavi levičarjev

P.M.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn

izbrano za vas

To spletno mesto uporablja piškotke. S piškotki zagotavljamo boljšo uporabniško izkušnjo, enostavnejši pregled vsebin, analizo uporabe, oglasne sisteme in funkcionalnosti.
S klikom na »Strinjam se« dovoljuješ vse namene obdelave. Strinjam se Več

Obvestilo o piškotkih.