Poglejte to šušmarjenje z denarjem Socialnih demokratov

vila sd fajon

Kot je znano so se Socialni demokrat iz svoje vile, preselili v nove prostore za katere plačujejo najemnino. V njihovih prostorih pa kraljuje Inštitut 1. maj.


Po informacijah portala N1, je danes novi v.d. glavnega tajnika SD Matevž Frangež, ki je na tem mestu nasledil odstopljenega Klemna Žiberta,  enostransko prekinil najemno pogodbo z Inštitutom 1. maj, ki ga vodi član SD Jan Škoberne

Temu istemu inštitutu je ta ista stranka, torej SD, oddajala prostore svojega nekdanjega sedeža na Levstikovi v Ljubljani, inštitut pa je stranki plačeval kar 13.500 evrov mesečne najemnine (od kod jim toliko denarja?). Zaradi dvomov, da gre pri tem za nepregledno financiranje stranke, ki ima skoraj dva milijona evrov dolgov, bo SD vse najemnine, ki jih je dobila, inštitutu zdaj vrnila. Ta znesek se bo gibal okoli 150.000 evrov. Tudi tu se lahko sprašujemo od kod stranki toliko denarja, če pa ima skoraj 2 milijona dolga?

In zanimivo. Socialni demokrati so se preselili v najemniške prostore iz vile, kjer jim ni bilo potrebno plačevati nobene najemnine. Za nove prostore pa naj bi tako Socialni demokrati plačevali po 13.400€ najemnine mesečno. Kje je tu računica? In še enkrat, od kod jim denar?

.

VREME

Maribor
pretežno oblačno
70%
0.5km/h
62%
6°C
7°
4°
4°
Sun
2°
Mon
3°
Tue
3°
Wed
3°
Thu

Blokiranje oglasov

Podprite nas tako, da onemogočite razširitve za blokiranje oglasov za naše spletno mesto v svojih brskalnikih in/ali antivirusnih programih.