Pogovor o medijih /3. del/ Mojca Vočko o tem kakšno je vzdušje na RTV

Mojca Vočko in Bojan Požar

Prijeten klepet na temo slovenskih medijev in novinarstva se je odvijal v kulturni dvorani v Hočah  na pobudo našega portala e-maribor.si. Gosta sta bila novinarja Bojan Požar in Mojca Vočko.

Novinarskih tem za gosta ni zmanjkalo. Od teme Magna, ki je bil za občino Hoče-Slivnica megalomanski projekt, do razkritja goljufij, vplivanju politike na medije, do vojne Nataše Pirc Musar z mediji, hiše RTV in tudi mino najnovejše afere Smodej sta se gosta dotaknila.

Kaj je o nacionalni televiziji povedala novinarka Mojca Vočko, vas bo morda šokiralo. Iz prve roke je razgrnila trenutno stanje na nacionalni televiziji in kako so njen prispevek, ker ni bil povšeči nekaterimi strukturam, preprosto zmanipulirali.

video: SIFA

Facebook
Twitter
LinkedIn

To spletno mesto uporablja piškotke. S piškotki zagotavljamo boljšo uporabniško izkušnjo, enostavnejši pregled vsebin, analizo uporabe, oglasne sisteme in funkcionalnosti.
S klikom na »Strinjam se« dovoljuješ vse namene obdelave.
Obenem pa vas obveščamo, je spletna stran v fazi nadgradnje. Za morebitne nevšečnosti pri uporabi našega portala se vam v naprej opravičujemo. Strinjam se Več

Obvestilo o piškotkih.

Blokiranje oglasov

Podprite nas tako, da onemogočite razširitve za blokiranje oglasov za naše spletno mesto v svojih brskalnikih in/ali antivirusnih programih.