Pogrešan Igor Plesničar

S Policijske uprave Maribor so sporočili, da je neznano kam odšel Igor Plesničar, star 56 let, nastanjen v Socialno zdravstvenem zavodu Hrastovec. Pogrešani je bil nazadnje viden 1. 7. 2018 ob 15.30 uri na naslovu Hrastovec v Slovenskih goricah 22.

Pogrešani je zelo vitke postave, višine 180 cm, ovalnega obraza, osivelih las s plešo. Oblečen je bil v je v dolge hlače, kratko majico rdečo črne barve ter obut v športne copate znamke Adidas.

Vse, ki bi pogrešano osebo opazili ali kar koli vedeli o njenem izginotju, Policija prosi, da o tem obvestijo najbližjo policijsko postajo ali pokličejo na telefonsko številko 113 oziroma na anonimni telefon policije 080-1200.

M. B.

 

 

Facebook
Twitter
LinkedIn

To spletno mesto uporablja piškotke. S piškotki zagotavljamo boljšo uporabniško izkušnjo, enostavnejši pregled vsebin, analizo uporabe, oglasne sisteme in funkcionalnosti.
S klikom na »Strinjam se« dovoljuješ vse namene obdelave.
Obenem pa vas obveščamo, je spletna stran v fazi nadgradnje. Za morebitne nevšečnosti pri uporabi našega portala se vam v naprej opravičujemo. Strinjam se Več

Obvestilo o piškotkih.

Blokiranje oglasov

Podprite nas tako, da onemogočite razširitve za blokiranje oglasov za naše spletno mesto v svojih brskalnikih in/ali antivirusnih programih.