Pogrešano Urško iščejo peš in iz zraka! Še enkrat poziv vsem!

Poročali smo že, da je neznano kam odšla 36-letna Urško Saletinger iz Slovenj Gradca, sicer s stalnim prebivališčem v Ljubljani.

Iskalna akcija je v polnem razmahu

Že v petek so letalska in gorska policijska enota ter jezerski gorski reševalci preverili večje območje tamkajšnjih gora z vrhovi ter pobočja s pristopi vse do Okrešlja in Brane. Danes se iskalna akcija nadaljuje. Znova sodelujejo gorski reševalci GRS Jezersko, policijski helikopter in policijski letalniki ter gorska policijska enota.

Pregledali bodo vrhove, grebene, postojanke, bivake, klasične vpisne knjige na vrhovih na širšem območju Jezerskega z okolico in preverile možne smer hoje. Urško iščejo peš in iz zraka.

Točnega opisa oblačil pogrešane osebe sicer ni, je pa najverjetneje nosila oranžno bundo in sive pohodniške hlače ter uporabljala večji nahrbtnik temne barve. Kdor ima informacije o njej, naj podatke prosimo sporoči na intervencijsko številko 113 ali na anonimni telefon policije 080 1200.

P.M.


PREBERITE TUDI

Obupani svojci vas naprošajo! Pomagajte najti 36-letnico.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn

izbrano za vas

To spletno mesto uporablja piškotke. S piškotki zagotavljamo boljšo uporabniško izkušnjo, enostavnejši pregled vsebin, analizo uporabe, oglasne sisteme in funkcionalnosti.
S klikom na »Strinjam se« dovoljuješ vse namene obdelave. Strinjam se Več

Obvestilo o piškotkih.