Poizkus terorističnega dejanja pred azilnim domom Vič!

Azilni center Vič, slika je naključna

V azilnem domu na Viču je včeraj zvečer po poročanju 24ur.com moški grozil, da se bo razstrelil. Ob tem naj bi vzklikal “Alah akbar” (Alah je velik, op. a.).

Včeraj zvečer se je pred azilnim domom Vič zgodil incident, ki naj bi ga policija obravnavala kot teroristično dejanje.

Okoli 23. ure naj bi pred azilni dom prišla dva moška, eden od njiju pa naj bi vstopil v stavbo in grozil, da se bo razstrelil. Ob tem naj bi vzklikal “Alah akbar”, drugi moški pa naj bi ga medtem čakal v avtu. Moški naj bi bil po poročanju 24ur.com “radikalizirani” slovenski državljan, karkoli že to pomeni. Na kraju pa ga je prijela specialna enota policije.

Glede na to, da so Alahu včeraj vzklikali sredi mesta tudi levičarski skrajneži, se vseeno poraja dvom, ali dogodka nista povezana.

Facebook
Twitter
LinkedIn

To spletno mesto uporablja piškotke. S piškotki zagotavljamo boljšo uporabniško izkušnjo, enostavnejši pregled vsebin, analizo uporabe, oglasne sisteme in funkcionalnosti.
S klikom na »Strinjam se« dovoljuješ vse namene obdelave.
Obenem pa vas obveščamo, je spletna stran v fazi nadgradnje. Za morebitne nevšečnosti pri uporabi našega portala se vam v naprej opravičujemo. Strinjam se Več

Obvestilo o piškotkih.

Blokiranje oglasov

Podprite nas tako, da onemogočite razširitve za blokiranje oglasov za naše spletno mesto v svojih brskalnikih in/ali antivirusnih programih.