POLICIJA – Kratek statistični pregled dogajanj zadnjih 24 ur, 17. 12. 2021

Policija poročilo, slovenska policija

V preteklih 24 urah so na interventno številko policije »113« sprejeli 1292 klicev. Med 563 interventnimi klici, ki so zahtevali posredovanje policistov so obravnavali 164 prometnih nesreč, 62 kršitev javnega reda in miru ter 70 kaznivih dejanj.

Na področju prometne varnosti se je zgodilo 14 prometnih nesreč z lahkimi telesnimi poškodbami in 150 prometnih nesreč z materialno škodo.

Zaradi hujših kršitev cestno prometnih predpisov so kršiteljem zasegli 15 vozil.

Na področju kršitev javnega reda in miru so opravili 43 intervencij na javnih krajih in 19 v zasebnih prostorih.

Med kaznivimi dejanji je bilo 25 tatvin, 15 poškodovanj tuje stvari, 9 vlomov, 9 KD povzročitve telesne poškodbe, 4 KD nasilje v družini, 3 KD ponarejanje listin, 2 KD ponarejanje denarja, 1 KD grožnje, 1 KD povezano z zlorabo drog in 1 KD preprečitev uradnega dejanja uradni osebi.

V zadnjih 24 urah je bilo obravnavanih 12 oseb zaradi nezakonitega prehoda državne meje in sicer 12 na območju PU Koper.
Med njimi so obravnavali največ državljanov Afganistana (9) in Alžirije (3).

Facebook
Twitter
LinkedIn

VREME

Maribor
pretežno oblačno
73%
4.1km/h
75%
9°C
11°
8°
8°
Fri
9°
Sat
5°
Sun
6°
Mon
8°
Tue

TWEET DNEVA

To spletno mesto uporablja piškotke. S piškotki zagotavljamo boljšo uporabniško izkušnjo, enostavnejši pregled vsebin, analizo uporabe, oglasne sisteme in funkcionalnosti.
S klikom na »Strinjam se« dovoljuješ vse namene obdelave.
Obenem pa vas obveščamo, je spletna stran v fazi nadgradnje. Za morebitne nevšečnosti pri uporabi našega portala se vam v naprej opravičujemo. Strinjam se Več

Obvestilo o piškotkih.

Blokiranje oglasov

Podprite nas tako, da onemogočite razširitve za blokiranje oglasov za naše spletno mesto v svojih brskalnikih in/ali antivirusnih programih.