POLICIJA – Kratek statistični pregled dogajanj zadnjih 24 ur, 2. 12. 2020

Policija poročilo, slovenska policija

V zadnjih 24 urah so policisti na interventno številko policije 113 sprejeli 1.075 klicev. Med 375 interventnimi dogodki, v katerih so posredovali, so med drugim obravnavali 64 prometnih nesreč, 33 kršitev javnega reda in miru ter 52 kaznivih dejanj.


V 53 prometnih nesrečah je nastala le premoženjska škoda, v 11 nesrečah pa so bili lažje poškodovani. Zaradi vožnje pod vplivom alkohola so pridržali 1 voznika, zaradi hujših kršitev cestno prometnih predpisov so zasegli 5 vozil.

Na področju kršitev javnega reda in miru so opravili 19 intervencij na javnih krajih in 14 v zasebnih prostorih. Pridržali so 1 kršitelja.

Med kaznivimi dejanji je bilo po 18 tatvin in poškodovanj tuje stvari, 10 vlomov, 4 grožnje in 2 kazniva dejanja nasilja v družini.

Facebook
Twitter
LinkedIn

To spletno mesto uporablja piškotke. S piškotki zagotavljamo boljšo uporabniško izkušnjo, enostavnejši pregled vsebin, analizo uporabe, oglasne sisteme in funkcionalnosti.
S klikom na »Strinjam se« dovoljuješ vse namene obdelave.
Obenem pa vas obveščamo, je spletna stran v fazi nadgradnje. Za morebitne nevšečnosti pri uporabi našega portala se vam v naprej opravičujemo. Strinjam se Več

Obvestilo o piškotkih.

Blokiranje oglasov

Podprite nas tako, da onemogočite razširitve za blokiranje oglasov za naše spletno mesto v svojih brskalnikih in/ali antivirusnih programih.