POLICIJA – Kratek statistični pregled dogajanj zadnjih 24 ur, 20. 1. 2022

Policija poročilo, slovenska policija

V zadnjih 24 urah je bilo na interventni številki policije »113« sprejetih 1279 klicev. Med 488 interventnimi dogodki, so policisti med drugim obravnavali 118 prometnih nesreč, 45 kršitev javnega reda in miru ter 65 kaznivih dejanj.

Med kaznivimi dejanji so zabeležili 31 tatvin, 13 poškodovanj tuje stvari, 10 vlomov, 5 groženj, 4 povzročitve telesne poškodbe ter po 1 ponarejanje listin in preprečitev uradnega dejanja.

Zaradi kršitev javnega reda in miru so opravili 33 intervencij na javnem kraju, 12 pa v zasebnih prostorih.

V 105 prometnih nesrečah je nastala le materialna škoda, v 12 so bili udeleženci lažje poškodovani, v 1 pa huje. Zaradi storitve hujših prekrškov v cestnem prometu so 10 voznikom zasegli vozilo.

V zadnjih 24 urah je bilo obravnavanih 20 oseb zaradi nezakonitega prehoda državne meje in sicer 9 na območju PU Murska Sobota, 4 na območju PU Celje, 4 na območju PU Koper in 3 na območju PU Maribor. Med njimi so obravnavali največ državljanov Afganistana (14), Turčije (4) in Poljske (1).

Facebook
Twitter
LinkedIn

ANKETA

Ali ste za to, da se odpravi obvezno plačevanje RTV prispevka?

Rezultati

Loading ... Loading ...

IZJAVA TEDNA

Ko govedo stopi v palačo, ne postane kralj, ampak palača postane štala. [Turški pregovor]

To spletno mesto uporablja piškotke. S piškotki zagotavljamo boljšo uporabniško izkušnjo, enostavnejši pregled vsebin, analizo uporabe, oglasne sisteme in funkcionalnosti.
S klikom na »Strinjam se« dovoljuješ vse namene obdelave. Strinjam se Več

Obvestilo o piškotkih.