POLICIJA – Kratek statistični pregled dogajanj zadnjih 24 ur, 31. 12. 2021

Policija poročilo, slovenska policija

V zadnjih 24 urah je bilo na interventno številko policije 113 sprejetih 1329 klicev. Takojšnje intervencije je bilo deležnih 558 dogodkov, med katerimi je bilo tudi 97 prometnih nesreč, 77 kršitev javnega reda in miru ter 51 kaznivih dejanj.

V 87 prometnih nesrečah je nastala gmotna škoda, v devetih nesrečah so se udeleženci lahko telesno poškodovali, v eni pa huje. Zaradi kršitev cestno-prometnih predpisov sta bila pridržana dva voznika in zasežena tri vozila.

Na področju kršitev javnega reda in miru je bilo opravljenih 41 intervencij na javnih krajih in 36 v zasebnih prostorih. Pridržani so bili trije kršitelji.

Med kaznivimi dejanji je bilo 20 tatvin, 11 vlomov, osem poškodovanj tuje stvari, štiri ponarejanja listin, tri grožnje in povzročitve telesnih poškodb, ter eno nasilje v družini in ponarejanje listin. Ukrep prepoved približevanja je bil izrečen eni osebi.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn

izbrano za vas

To spletno mesto uporablja piškotke. S piškotki zagotavljamo boljšo uporabniško izkušnjo, enostavnejši pregled vsebin, analizo uporabe, oglasne sisteme in funkcionalnosti.
S klikom na »Strinjam se« dovoljuješ vse namene obdelave. Strinjam se Več

Obvestilo o piškotkih.