POLICIJA – Kratek statistični pregled dogajanj zadnjih 24 ur, 4. 10. 2021

Policija poročilo, slovenska policija

V preteklih 24 urah so na interventno številko policije “113” sprejeli 1071 klicev. Med 421 interventnimi klici, na podlagi katerih so policisti posredovali, je bilo 11 dogodkov takih, ki so terjali nujno ukrepanje. Med drugim so obravnavali tudi 84 prometnih nesreč, 50 kršitev javnega reda in miru, ter 64 kaznivih dejanj.

Na področju prometne varnosti so obravnavali 73 prometnih nesreč s premoženjsko škodo, 7 nesreč z lahkimi telesnimi poškodbami in 4 s hudimi.

Zaradi hujših kršitev cestnoprometnih predpisov so zasegli 7 vozil in sicer 3 na območju Policijske uprave Ljubljana, 2 na območju Policijske uprave Celje, ter po 1 vozilo na območju policijskih uprav Maribor in Novo mesto.

Javni red in mir je bil kršen v 27 primerih na javnih krajih, ter 23-krat v zasebnih prostorih. Pridržali so 1 kršitelja na območju Policijske uprave Koper.

Zaradi zaščite žrtev nasilja v družini so 5 osebam na območju policijskih uprav Ljubljana, Maribor, Celje in Nova Gorica izrekli ukrep prepovedi približevanja.

Med kaznivimi dejanji je bilo 30 tatvin, 1 drzna tatvina, 14 vlomov, 7 poškodovanj tuje stvari, 6 nasilij v družini, 2 grožnji, 2 ponarejanji listin in 2 povzročitvi telesnih poškodb.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn

izbrano za vas

To spletno mesto uporablja piškotke. S piškotki zagotavljamo boljšo uporabniško izkušnjo, enostavnejši pregled vsebin, analizo uporabe, oglasne sisteme in funkcionalnosti.
S klikom na »Strinjam se« dovoljuješ vse namene obdelave. Strinjam se Več

Obvestilo o piškotkih.