POLICIJA – Kratek statistični pregled dogajanj zadnjih 24 ur, 6. 11. 2023

Policija poročilo, slovenska policija

V zadnjih 24 urah je bilo na interventni številki policije ‘113’ zabeleženih 1.094 klicev. Med 438 interventnimi dogodki so policisti med drugim obravnavali 43 prometnih nesreč, 35 kršitev javnega reda in miru ter 63 kaznivih dejanj.

V 37 prometnih nesrečah je nastala premoženjska škoda, v 5 nesrečah so bili udeleženci lažje in v 1 nesreči hudo telesno poškodovani.

Zaradi storitve hujših prekrškov v cestnem prometu so 8 voznikom zasegli vozilo.

Zaradi kršitve javnega reda in miru so opravili 20 intervencij na javnem kraju, 15 pa v zasebnih prostorih.

Da bi zaščitili žrtve nasilja v družini so 1 osebi izrekli ukrep prepovedi približevanja.

Med kaznivimi dejanji so zabeležili 22 vlomov, 19 tatvin, 16 poškodovanj tuje stvari, 3 povzročitve telesnih poškodb ter 1 ponarejanje listin, rop in nasilje v družini.

V zadnjih 24 urah je bilo obravnavanih 96 oseb zaradi nezakonitega vstopa na meji z Republiko Hrvaško in sicer 86 na območju PU Novo mesto, 6 na območju PU Koper in 4 na območju PU Maribor. Med njimi so obravnavali največ, 18 državljanov Rusije, 17 Afganistana in 12 Nepala.

Facebook
Twitter
LinkedIn

To spletno mesto uporablja piškotke. S piškotki zagotavljamo boljšo uporabniško izkušnjo, enostavnejši pregled vsebin, analizo uporabe, oglasne sisteme in funkcionalnosti.
S klikom na »Strinjam se« dovoljuješ vse namene obdelave.
Obenem pa vas obveščamo, je spletna stran v fazi nadgradnje. Za morebitne nevšečnosti pri uporabi našega portala se vam v naprej opravičujemo. Strinjam se Več

Obvestilo o piškotkih.

Blokiranje oglasov

Podprite nas tako, da onemogočite razširitve za blokiranje oglasov za naše spletno mesto v svojih brskalnikih in/ali antivirusnih programih.