POLICIJA – Kratek statistični pregled dogajanj zadnjih 24 ur, 7. 9. 2021

Policija poročilo, slovenska policija

V zadnjih 24 urah je bilo na interventni številki policije »113« sprejetih 1413 klicev. Med 594 interventnimi dogodki, so policisti med drugim obravnavali 137 prometnih nesreč, 64 kršitev javnega reda in miru ter 87 kaznivih dejanj.

Med kaznivimi dejanji so zabeležili 36 tatvin, 18 vlomov, 16 poškodovanj tuje stvari, po 3 drzne tatvine in povzročitve telesne poškodbe, po 2 kaznivi dejanji nasilja v družini, grožnji, preprečitvi uradnega dejanja, ponarejanja denarja in ponarejanje listin ter kaznivo dejanje v zvezi s prepovedanimi drogami.

Zaradi kršitev javnega reda in miru so opravili 48 intervencij na javnem kraju, 15 pa v zasebnih prostorih. Da bi zaščitili žrtve nasilja v družini, so 1 osebi na območju policijske uprave Nova Gorica izrekli ukrep prepoved približevanja.

V 115 prometnih nesrečah je nastala le materialna škoda, v 18 so bili udeleženci lažje poškodovani, v 4 nesrečah pa huje. Zaradi storitve hujših prekrškov v cestnem prometu so 7 voznikom zasegli vozilo.

V zadnjih 24 urah je bila obravnavana 1 oseba zaradi nezakonitega prehoda državne meje in sicer državljan Pakistana na območju PU Novo mesto.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn

izbrano za vas

To spletno mesto uporablja piškotke. S piškotki zagotavljamo boljšo uporabniško izkušnjo, enostavnejši pregled vsebin, analizo uporabe, oglasne sisteme in funkcionalnosti.
S klikom na »Strinjam se« dovoljuješ vse namene obdelave. Strinjam se Več

Obvestilo o piškotkih.