Policija podala kar dve kazenski ovadbi zoper župana Arsenoviča?

Mariborski župan Saša Arsenovič
slika, facebook

Mariborski kriminalisti naj bi zaključili preiskavo incidenta župana Saše Arsenoviča z mladoletnikom in na tožilstvo podali kazensko ovadbo.

Kot neuradno poroča portal 24ur, naj bi kriminalisti zoper Arsenoviča zaradi suma kaznivega dejanja lahke telesne poškodbe na tožilstvo poslali ovadbo. Po neuradnih informacijah pa naj bi mariborskega župana ovadili tudi zaradi suma kaznivega dejanja groženj.

Župan se še vedno izgovarja v nasprotno, kar mu kriminaliusti očitajo, t.j. napad na mladoletno osebo. Pravi, da si želi, da bi se zadeve čim prej raziskale: “Ponavljam, da v samem dejanju ni bilo očitanega nasilja in da se to nasilje zlorablja v politične namene, sam imam mirno in čisto vest in komaj čakam, da se postopek zaključi ali na tožilstvu ali pa potem na sodišču. “

Svojega županskega stolčka se torej Arsenovič še naprej oklepa, pa čeprav je zaradi tega izgubil večino v mestnem svetu, še več, kandidiral bo ponovno za župana. Je pa proti Arsenoviču podana zaradi groženj. še ena kazenska ovadba. Sedaj pa je na tožilstvu, da odloči, ali bo postopek vodilo naprej, ali pa da bodo zavrgli, kot neutemeljenega.

O tem, kaj bo reklo tožilstvo, bomo seveda  poročali na portalu e-maribor.si

 

Facebook
Twitter
LinkedIn

ANKETA

Ali ste za to, da se odpravi obvezno plačevanje RTV prispevka?

Rezultati

Loading ... Loading ...

TWEET DNEVA

   

To spletno mesto uporablja piškotke. S piškotki zagotavljamo boljšo uporabniško izkušnjo, enostavnejši pregled vsebin, analizo uporabe, oglasne sisteme in funkcionalnosti.
S klikom na »Strinjam se« dovoljuješ vse namene obdelave. Strinjam se Več

Obvestilo o piškotkih.