Policija potrdila prijavo incidenta pred RTV, a kršitelja niso našli. Oglasil se je Pavel Rupar.

Helena Milinković, slika e-maribor.si

Po domnevnem incidentu pred RTV, ki naj bi se zgodil, med sredinem shodom upokojencev, je policija res dobila prijavo zoper javni red in mir, a kršitelja ni odkrila.

Kot so za naš portal zapisali na policijski upravi Ljubljana, je policija prejela prijavo javnega shoda, ki je potekal v sredo  med 15.00 in 17.00 uro na Trgu republike v Ljubljani. Navedeni shod so spremljali policisti in na njem kršitev zakonodaje niso ugotovili.

“Shod, ki je pred tem potekal v okolici medijske hiše v Ljubljani pa ni bil prijavljen. Policiji organizator ni znan. Na tem shodu je bila zaznana tudi kršitev javnega reda in miru, kjer naj bi udeleženec shoda pristopil do mimoidoče, ter se do nje nedostojno vedel. Identiteta kršitelja trenutno (še) ni znana, zbiranje obvestil o dogodku pa se nadaljuje. Drugih kršitev na neprijavljenem shodu do sedaj nismo ugotovili,” je za naš portal navedla Aleksandra Golec, predstavnica za odnose z javnostmi, pri PU Ljubljana.

Vendar pa, potrebno se je vprašati, ali je o incidenta zares sploh prišlo? Tako je zapisal Pavle Rupar: “Afera Lažni napad na “novinarko” RTV SLO včeraj pred shodom razkrinkana!!! ZVEČER NOVA 24 TV V ODDAJI “TEMA DNEVA”. Scenarij je domnevno vodila Milenkovićeva po mobiju, na drugem mobilnem (na slik) je provokacijo novinarke Larise Dauglu želela posneti kot dokaz. Od policije bomo zahtevali preiskavo s kom je v tistem času govorila in dajala napotke. Ker napada in odvzemanja službena kartice ni bilo, niti je nihče ni žalil, so vsi posnetki incidenta “izginili”, niti jih menda nima Policaja. Prav tako ni v nobenem policijskem zaznamku iz protesta nobene zabeležke o tem, niti, da jo je moral policist pospremiti v sosednjo stavbo Radia, ker je bila ogrožena! Larisa je naredila hudo napako, zanima nas, zakaj se je po “hudem napadu” potem vrnila med “napadalce” (stala ni daleč od mene) in snemala moj govor, ki ga je zvečer objavila na njenem Twitterju? Tudi prijava policiji je bila podana kar nekaj ur po “incidentu”, ne potem, ko so jo umaknili “na varno” ne takoj po domnevne napadu! Pridobili smo vrsto prič in posnetkov, ki nedvomno dokazujejo laži novinarje RTV, zrežiran scenarij in barabijo, s katero so vas upokojence želeli popackati! Naj še zapišem, da pohodi v času protestov NISO V ORGANIZACIJI DRUŠTVA “INŠTITUT 1.OKTOBER” zato se od tega distanciramo, smo pa hvaležni, DA SE BORITE Z NAMI!” Je zapisal Paver Rupar.

 

Avtomobili P.R.
Facebook
Twitter
LinkedIn

To spletno mesto uporablja piškotke. S piškotki zagotavljamo boljšo uporabniško izkušnjo, enostavnejši pregled vsebin, analizo uporabe, oglasne sisteme in funkcionalnosti.
S klikom na »Strinjam se« dovoljuješ vse namene obdelave.
Obenem pa vas obveščamo, je spletna stran v fazi nadgradnje. Za morebitne nevšečnosti pri uporabi našega portala se vam v naprej opravičujemo. Strinjam se Več

Obvestilo o piškotkih.

Blokiranje oglasov

Podprite nas tako, da onemogočite razširitve za blokiranje oglasov za naše spletno mesto v svojih brskalnikih in/ali antivirusnih programih.