Policijska akcija v OŠ Logatec. Policisti sredi pouka odpeljali učiteljico

Včeraj, v ponedeljek dopoldan so v OŠ Logatec prišli policisti, vstopili so v zgradbo in odšli do enega od razredov. Tam so obzirno aretirali učiteljico, je poročala TV Slovenija.

Otrok, policisti  zavoljo aretacije niso vznemirjali, in učiteljica ni bila aretirana pred otroki. Ravnateljica pa nad akcijo policistov specialcev ni imela vpliva, dodaja TV Slovenija.

Akcija policistov naj bila povezana z aretacijami in hišnimi preiskavami, ki so jih prejšnji teden izvedli na področju PU Ljubljana in PU Maribor. Spomnimo: prejšnji teden so policisti na področju Slovenske Bistrice Maribora in še kje stopili na prste mednarodni organizirani kriminalni združbi.

 Prostost so policisti odvzeli 20 osebam. V okviru preiskave so razbili mednarodno organizirano kriminalno združbo, osumljeno neupravičene proizvodnje in prometa s prepovedanimi drogami. Med prijetimi naj bi bil tudi znanec zaporov Kristjan Kamenik.

 

Facebook
Twitter
LinkedIn

To spletno mesto uporablja piškotke. S piškotki zagotavljamo boljšo uporabniško izkušnjo, enostavnejši pregled vsebin, analizo uporabe, oglasne sisteme in funkcionalnosti.
S klikom na »Strinjam se« dovoljuješ vse namene obdelave.
Obenem pa vas obveščamo, je spletna stran v fazi nadgradnje. Za morebitne nevšečnosti pri uporabi našega portala se vam v naprej opravičujemo. Strinjam se Več

Obvestilo o piškotkih.

Blokiranje oglasov

Podprite nas tako, da onemogočite razširitve za blokiranje oglasov za naše spletno mesto v svojih brskalnikih in/ali antivirusnih programih.