Policisti (brutalno) nad Rumene jopiče. Janulla ni preganjal nihče?

slika: Zajem zaslona, twitter

Petkov nelegalni levičarski shod s ciljem ustvariti negativno vzdušje pred osrednjo državno proslavo ob dnevu samostojnosti je pustil negativni pečat na policiji.

Policisti nad Rumene jopiče, Jenula pustili pri miru

Na Prešernovem trgu se je v petek ob 18. uri odvijal nelegalni shod, kateri naj bi se po podatkih policije udeležilo nekaj 1000 ljudi. A senca dvoma v pristranskost policije gre prepisati dejstvu, da policija nima enakih vatlov za vse. To so nam v elektronskem sporočilu zatrdili tudi člani t.i. Rumenih jopičev, ki so bili žrtve napada policistov in katerim so policisti tudi začasno odvzeli prostost.

Dr. Vinko Gorenak: Če se je policija res postavila na stran Jenullovih protestnikov in odstranila “rumene jopiče”,  potem gre za hudo strokovno napako, za katero mora odgovarjati najmanj neposredno poveljujoči policijski šef. Po enakih kriterijih bi se policija lahko postavila na stran “rumenih jopičev” in odstranila Jenulla in njegove protestnike.

Izjava Rumenih jopičev

 

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn

izbrano za vas

To spletno mesto uporablja piškotke. S piškotki zagotavljamo boljšo uporabniško izkušnjo, enostavnejši pregled vsebin, analizo uporabe, oglasne sisteme in funkcionalnosti.
S klikom na »Strinjam se« dovoljuješ vse namene obdelave. Strinjam se Več

Obvestilo o piškotkih.