Politkolesarji bi nagrado kolesar z rdečo zvezdo podelili Rogliču!

roglič primožu
SLIKA: družbeno omrežje

 

uPAJMLevim neumnostim glede olimpijade še ni videti konca. Ne samo, da so žalili slovenske košarkarje, sedaj bi redi ponižali še slovenskega šampiona Primoža Rogliča.

ŠE ENA LEVIČARSKA NEUMNOST Z OLIMPIJSKIH IGER

Na olimpijskih igrah nas je v sredo odlično zastopal Primož Roglič in nas razveselil z zlatim odličjem. S svojim vrhunskim nastopom je dokazal svojo borbenost in pogum. Kot pa smo Slovenci opazili že v preteklosti smo med seboj izjemno razdeljeni, družijo pa nas skupne zmage. V vse bolj razgretem političnem ozračju pa očitno ne gre brez provokacij samooklicanih levih umetnikov, brez trohice razuma.

Literat, novinar in publicist, ki se rad klanja komunističnim zločincem,  ki so v prejšnjem sistemu zagrešili hude zločine. Miloš Ivančič spada tako v podobno kategorijo, kot Tanja Fajon. Medtem, ko je Slovenija med olimpijskimi igrami le enotna, pa Ivančič želi razdeliti enoten narod. “Predlagam, da se v Sloveniji ustanovi novo slovensko ljudsko odlikovanje kolesar z rdečo zvezdo in se ga kot prvo podeli kolesarju Primožu Rogliču,” je partizansko neumnost zapisal Ivančič.

Res upajmo, da Primožu ni potrebno poslušati takih neumnosti, ki jih zganjajo politkolesarji.

P.M.

 

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn

izbrano za vas

To spletno mesto uporablja piškotke. S piškotki zagotavljamo boljšo uporabniško izkušnjo, enostavnejši pregled vsebin, analizo uporabe, oglasne sisteme in funkcionalnosti.
S klikom na »Strinjam se« dovoljuješ vse namene obdelave. Strinjam se Več

Obvestilo o piškotkih.