Polom humanitarnega koncerta društva Upornik

KRABONJA
slika: Družbena omrežja

Društvo Društvo UP-ornik, , je v klubu Štuk organiziralo dobrodelno zabavo Ritem ljubezni. Seveda humanitarno prireditev, ker so zbirali denar za najbolj ranljive.

 

Tik pred začetkom študijskega leta in študentskih zabav, je društvo UP-ornik na Štuku pripravilo dobrodelno zabavo za vse generacije, poimenovano Ritem ljubezni. V glasbene ritme ljubezni je zbrane popeljal eden najbolj vročih DJ-jev pri nas – DJ Dey.  Z nastopi v živo so razvajali še Gaja PrestorPetra Ceglar, Ansambel Potepini, Skupina SKaTER in Tadej Vesenjak.


 

Žal pa je bil obisk bolj klavrn, saj so z vstopnicami koncert prislužili le 120 evrov denarja. “Na tem mestu se vsem nastopajočim iskreno opravičujem za izjemno neprijetno situaciji za vas, ki ste vendarle prispevali svoj del za boljši jutri tistih, ki so na robu naše družbe, države in mesta,” je zapisal Boris Krabonja, ki ga sicer poznamo bolj, kot mariborskega levičarskega ekstremista, ki je Janšo pred leti poimenoval za zlobo od človeka.

 

Očitno tudi s humanitarnimi akcijami nima več sreče!

 

VREME

Maribor
oblačno
92%
1km/h
100%
14°C
14°
13°
13°
Wed
12°
Thu
14°
Fri
12°
Sat
11°
Sun

Blokiranje oglasov

Podprite nas tako, da onemogočite razširitve za blokiranje oglasov za naše spletno mesto v svojih brskalnikih in/ali antivirusnih programih.