Slika: DARS

DarsGo odpira svoje matične servise, z izjemo prodajnih mest. Darsgo servis Ljubljana tako svoja je vrata odprla že danes, 22. aprila 2020, 4. maja 2020 pa se odprejo tudi DarsGo servisi Maribor, Gruškovje, Obrežje in Fernetiči.

V matičnem DarsGo servisu Ljubljana na lokaciji Grič 54 boste uporabniki storitve lahko urejali od ponedeljka do petka med 6.00 in 22.00 ter ob sobotah med 6.00 in 14.00.

4. maja se odprejo matični DarsGo servisi Maribor, Gruškovje, Obrežje in Fernetiči, ki bodo obratovali 24 ur na dan. Enako velja za DarsGo servis Hrušica, ki obratuje že ves čas.

Vozniki, ki ste upravičeni do nadomestne vinjete (zamenjava vetrobranskega stekla, oddaja vozila v razgradnjo, zamenjava vozila v garancijski dobi), boste lahko storitev osebno urejali na naslednjih lokacijah v terminih:

  • v DarsGo servisu Ljubljana (Grič 54, zahodna ljubljanska obvoznica) od ponedeljka do petka med 6.00 in 22.00 ter v soboto med 6.00 in 14.00,
  • V DarsGo servisih Maribor (počivališče Maribor, smer Ljubljana), Fernetiči (mejni prehod, vstop v državo) in Obrežje (mejni prehod, vstop v državo) od ponedeljka do sobote med 6.00 in 14.00.

Na vseh lokacijah bomo delovali v skladu s priporočili glede preprečevanja širjenja okužbe s koronavirusom. Uporabniki lahko na lokacije vstopajo le posamezno z uporabo zaščitnih mask.

(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});