Popravek članka: Javni holding Maribor že operativen

ker so se v članku za naslovom Javni holding Maribor že operativen, pojavile napačne informacije objavljamo popravek članka.

Popravek članka

V članku se je zapisalo

“Kljub številnim izvedenim aktivnostim javna podjetja z ustanovitvijo JHMB doslej niso imela večjih stroškov. Največji strošek, ki je nastal že lani, je znesek v skupni višini 6000 evrov (1000 na vsako podjetje), namenjen delovanju skupnega sveta delavcev JHMB.”

Pojasnilo:

Za pripravo potrebnih pravnih aktov za ustanovitev Skupnega sveta delavcev Javnega holdinga Maribor (SSD JHM) se je izvedlo povpraševanje pri pravnih strokovnjakih in se je na ustanovni seji SSD JHM dne 12.07.2019 soglasno izbralo Odvetniško družbo Neffat z fiksno ceno 4.900 EUR brez DDV. Vsak svet delavcev se je zavezal, da uredi plačilo stroškov, za osebe po 61. členu ZSDU, za pripravo potrebnih pravnih aktov izbrani odvetniški družbi za svoj delež skladno z delilnim ključem glede na število zaposlenih.

Predsednica SSD JHM

———-

SIFA


VREME

Maribor
pretežno oblačno
48%
1km/h
75%
24°C
25°
23°
21°
Mon
14°
Tue
13°
Wed
13°
Thu
14°
Fri

Blokiranje oglasov

Podprite nas tako, da onemogočite razširitve za blokiranje oglasov za naše spletno mesto v svojih brskalnikih in/ali antivirusnih programih.