Domov SlovenijaČrna kronika - Slovenija Poškodovali avto Aleksandre Pivec! Je temu botrovalo naključje?

Poškodovali avto Aleksandre Pivec! Je temu botrovalo naključje?

Objavil: e-maribor
pivec

Ponoči so razbili avto Aleksandre Pivec! Je razlog rezultat ankete, ki njeni stranki nakazuje vstop v parlament, ali pa je razlog čisto nekaj drugega?

Aleksandri Pivec poškodovali avto

Nekdanja ministrica za kmetijstvo in predsednica stranke Naša dežela Aleksander Pivec je v nedeljo zjutraj naletela na neljubi dogodek. Pred domačo hišo na Ptuju je namreč opazila, da ji je nekdo poškodoval vozilo. Potem, ko je v jutranjih urah opazila poškodbo na najetem vozilu, ki ga uporablja, je dogodek prijavila policiji. Ta si je vozilo in kraj dogodka ogledala, poškodovanje pa obravnava kot prometno nesrečo. Pivčeva sicer pravi, da gre za zelo čudne okoliščine nesreče, ki se je zgodila v slepi ulici, a kaj je botrovalo tej nesreči verjetno ne bomo nikoli izvedeli. 

Sicer ne bi bilo prvič, da je Pivčeva postala tarča na račun svojega političnega delovanja. V času, ko je še vodila stranko DeSUS je bila namreč celo deležna groženj s smrtjo. Nekoga, ki ne prenaša premierja Janeza Janše, je namreč zmotilo, da je pripravljena sodelovati pri oblikovanju koalicije in s tem preprečiti, da bi morali Slovenci v času prvega vala epidemije, ko so bile razmere na račun pomanjkanja zaščitne opreme še posebej problematične, iti na volitve. Kljub grožnjam se Pivčeva ni uklonila, saj je verjela, da Sloveniji koristi sodelovanje, ne pa konstantno ponavljanje “samo, da ni Janša”.

A po zadnjih delovanjih Aleksandre Pivec bi težko sodili, da njena stranka še sodi bolj ne desno, kot levo. 

P.M.

To spletno mesto uporablja piškotke. S piškotki zagotavljamo boljšo uporabniško izkušnjo, enostavnejši pregled vsebin, analizo uporabe, oglasne sisteme in funkcionalnosti.
S klikom na »Strinjam se« dovoljuješ vse namene obdelave. Strinjam se Več

Obvestilo o piškotkih.