Domov SlovenijaPolitika Poslanska pobuda SNS. Napadeni bi se lahko branil z orožjem!

Poslanska pobuda SNS. Napadeni bi se lahko branil z orožjem!

Objavil: e-maribor
zmago jelinčič

SNS v teh dneh daje zanimivo pobudo na Vlado Republike Slovenije v zvezi s pravico državljanov republike Slovenije do samoobrambe.

ZANIMIVA POSLANSKA POBUDA STRANKE SNS

Kot pišejo v SNS zadnje čase Slovenija beleži porast predvsem povzročiteljev kaznivih dejanj zoper premoženje. “Slednje je odziv na to, da so pretekle leve vlade v našo državo spustile nezakonito veliko število migrantov, “je zapisala poslanska skupina. ” Ljudi je strah, skrbi jih za osebno varnost, ter varnost njihovega premoženja. In ker država ne more državljanom omogočiti vsako minuto dneva varnosti, je prav, da jim omogoči pravico, da za svojo varnost in varnost svojega premoženja poskrbijo sami,” pišejo v SNS.

SNS zato vladi daje pobudo, da za obrambo  sebe in svojega premoženja na zakonski ravni uzakonjena pravica do somobrambe z orožjem. V SNS predlagajo, da država poskrbi za kritje vseh stroškov, ki bi jih morebitni storilci kaznivih dejanj zahtevali od tistih ki so se branili.

P.M.

To spletno mesto uporablja piškotke. S piškotki zagotavljamo boljšo uporabniško izkušnjo, enostavnejši pregled vsebin, analizo uporabe, oglasne sisteme in funkcionalnosti.
S klikom na »Strinjam se« dovoljuješ vse namene obdelave. Strinjam se Več

Obvestilo o piškotkih.