Posnetek, ki je obnorel družbena omrežja. Ivani za 90 let, vse najboljše zaželeli s harmoniko!

Zajem slike, radio Ognjišče

Te dni je na spletu pristal čudovit video posnetek, pri katerem lahko spremljamo simpatično presenečenje za gospo Ivano Nanut iz Slovenskih Konjic.

Častitljivih 90 let življenja, je praznovala gospa Ivanka. Ker ima rada harmoniko so zanjo pa so pripravili prijetno glasbeno presenečenje in jo obiskali na domu. Tudi sama rada zaigra na klaviature.


“Poslušalka radia Ognjišče gospa Ivana Nanut iz Slovenskih Konjic praznuje 90 let. Presenetili smo jo v petek, ker se na veliki četrtek ne spodobi okrog hodit. Dobro delo dobro dene,” so ob video posnetku zapisali na družabnem  omrežju Facebook. Tako so Ivanko presenetili z radia Ognjišče in s seboj pripeljali tudi harmonikarja. 

Video posnetek je sodeč po odzivih navdušil številne spletne uporabnike, do danes pa zgolj na omrežju Facebook dosegel več kot 100.000 ogledov. Mnogi gledalci so slavljenki ob tem čestitali. Ivanki čestitamo tudi mi.

VREME

Maribor
oblačno
71%
0.5km/h
100%
9°C
12°
7°
8°
Thu
2°
Fri
5°
Sat
9°
Sun
10°
Mon

Blokiranje oglasov

Podprite nas tako, da onemogočite razširitve za blokiranje oglasov za naše spletno mesto v svojih brskalnikih in/ali antivirusnih programih.