Pošta postavila portal Necenzurirano na laž!

slika je simbolna
Pošta postavila portal Necenzurirano na laž!

Portal necenzurirano je ponovno z novo lažjo hotel ustvariti vtis poštenosti in hotel pripisati grožnje predsedniku in podpredsedniku vlade kar za umetno ustvarjanje afere.

Pošta postavila na laž poročanje portala Necenzurirano

Levi pljuvalnih neumnosti, portal Necenzurirano se s svojimi lažmi vse bolj zapleta. tokrat se je odzval na grožje, ki naj bi prispele na pet naslovov glavni odločevalcev v Republiki Sloveniji. Tako so zapisali: “Vsaka pošta varovanih oseb je rentgensko pregledana. Ali gre za kiks Pošte Slovenije pri kar dveh varovanih osebah Janeza Janše in mateja Tonina na dveh različnih koncih države? Bolj verjetno gre spet za najbolj nizkoten poskus ustvarjanja umetne afere.

Umetno ustvarjanja afere je to, kar portal portal Necenzurirano očitno zelo dobro pozna. Poleg pljuvanja po vladi seveda. Pošta Slovenije je takim dvomljivcem, kot je portal Necenzurirano in peščici levih bralcev tega neokusnega portala poslala odgovor. Pošta Slovenije je po poročanju Kanala A levim namigovalcem naredila konec in pojasnila, da so sumljivo vsebino zaznali in pošiljk niso dostavili naslovnikom, temveč so o spornih vsebinah obvestili policijo. Piše portal OS.

pošiljke so bile naslovljene na pet oseb. Na predsednika vlade Janeza Janšo, obrambnega ministra Mateja Tonina, Zmaga Jelinčiča, pa tudi na Aleša Hojsa, ter gospodarskega ministra Zdravka Počivalška.

Dobro bi bilo še enkrat zapisati odgovor Pošte Slovenija: “Pošta Slovenije je po poročanju Kanala A levim namigovalcem naredila konec in pojasnila, da so sumljivo vsebino zaznali in pošiljk niso dostavili naslovnikom, temveč so o spornih vsebinah obvestili policijo.” Mogoče bodo ta odgovor razumeli tudi pri portalu Necenzurirano.

P.M.

 

Facebook
Twitter
LinkedIn

VREME

Maribor
oblačno
79%
2.1km/h
93%
-5°C
-4°
-6°
-4°
Thu
-3°
Fri
-1°
Sat
1°
Sun
2°
Mon

ANKETA

Ali ste za to, da se odpravi obvezno plačevanje RTV prispevka?

Loading ... Loading ...

TWEET DNEVA