Potapljajoče se Odlazkova medijska hobotnica! Neodkriti dokumenti!

Požareport razkriva dokumente nezakonitih dejanj, povezana z družbama Dolenjski list in Salomon ter odgovornimi osebami teh družb, ki sestavljata osrednjo strukturo tako imenovane medijske hobotnice tajkuna Martina Odlazka

Bo odpadel prvi krak Odlazkove hobotnice?

Marca 2012, je Odlazkov Dolenjski list pridobil 33,33-odstotni poslovni delež v družbi Salomon, ki je takrat že bila več kot 20-odstotna lastnica ljubljanskega radia RGL, ni pa za posel pridobil zakonsko potrebnega predhodnega soglasja ministrstva za kulturo (zaradi nezakonite koncentracije medijev). Sodišče bi zato moralo  zgolj ugotoviti ničnost tega (Odlazkovega) lastniškega deleža v družbi Salomon, katere 46-odstotna lastnica je država, prek slabe banke oziroma DUTB. To pomeni, da bi Odlazek izgubil družbo Salomon, ključno za svoj imperij, pa tudi družbo, prek katere je doslej direktno počrpal že več kot 33 milijonov evrov proračunskega (davkoplačevalskega) denarja.

Torej ni čudno, da je Odlazkova orkestralno leva mašinerija od portala Necenzurirano (ki še vedno brez reklam prežvekuje nebuloze) do portala Svet24,  udrihala po Franciju Matozu, ki je odkril vse te “barabije” Odlazkove hobotnice. Matoz je sicer tudi novi predsednik upravnega odbora DUTB.

P.M.

 

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn

izbrano za vas

To spletno mesto uporablja piškotke. S piškotki zagotavljamo boljšo uporabniško izkušnjo, enostavnejši pregled vsebin, analizo uporabe, oglasne sisteme in funkcionalnosti.
S klikom na »Strinjam se« dovoljuješ vse namene obdelave. Strinjam se Več

Obvestilo o piškotkih.