Požar: “Mesec je bil posran in šokiran. Pritožil naj bi se tudi uredniku Tarče.”

Luka Mesec, zajem slike TV Slovenija

Da Luka mesec ne obvlada položaja in da je le nebogljena figura, ki ne ve kaj dela, se kaže v teh dneh, ko Slovenija okreva po poplavah?


Kam bo šel denar, kje ga bo vlada vzela, kje je denar iz Evrope iz kohezijskih sredstev iz proračuna? Vse to so vprašanja, na katere mesec ne zna odgovoriti. Njegovo jecljanje v Tarči, pa je to še potrdilo. Mesec se je v studiu potil, jecljal, številke govoril na pamet, ni znal niti povedati kako je z delavnimi sobotami in kdo je oproščen plačila davka za pomoč prizadetim in podobno.

Problem takšnih drugačnih levičarskih voditeljev je v tem, da so navajeni, da vprašanja dobijo postavljena vnaprej. Mesec se očitno zato ni mogel dobro pripraviti. V glavi pa teh podatkov seveda ni. Sicer pa je Mesec, ki ni ravno navajen delati pojamral, da mora več delati zaradi poplav, v studiu ni niti vedel kakšen je namen Tarče, po njegovem mnenju so v uvodnem prispevku intervjuvali napačne ekonomiste, očitno ne ekonomiste po želji Levice in kot ugotavlja Bojan Požar, Mesec je bil posran, kot ga še nismo videli, in šokiran, ker da se tako pa niso zmenili. In potem naj bi Mesec stopil še do urednika Tarče Boštjana Kogovška in mu rekel, če bo tudi naslednjič takšna oddaja, bo šel kar ven

Ja ubogi Mesec, kdo te pa plačuje?

Facebook
Twitter
LinkedIn

To spletno mesto uporablja piškotke. S piškotki zagotavljamo boljšo uporabniško izkušnjo, enostavnejši pregled vsebin, analizo uporabe, oglasne sisteme in funkcionalnosti.
S klikom na »Strinjam se« dovoljuješ vse namene obdelave.
Obenem pa vas obveščamo, je spletna stran v fazi nadgradnje. Za morebitne nevšečnosti pri uporabi našega portala se vam v naprej opravičujemo. Strinjam se Več

Obvestilo o piškotkih.

Blokiranje oglasov

Podprite nas tako, da onemogočite razširitve za blokiranje oglasov za naše spletno mesto v svojih brskalnikih in/ali antivirusnih programih.