POZOR! Če lahko, pomagajte gasilcem, ki so zelo izmučeni!

slika: PGD Šempeter opri Gorici

Vsi tisti, ki želijo pomagati gasilcem na Krasu, jim lahko pomoč dostavite na center CZ Šempeter pri Gorici, kulturni ali gasilski dom.

Pripadniki PGD Šempeter pri Gorici so sporočili, da se zavedajo, da želijo številni gasilcem, ki so na terenu na Krasu in se borijo z obsežnim ognjem, pomagati z jedačo in pijačo. Ceste so zaprte, situacija pa resna, zato sporočajo, da je zbirno mesto v zbirnem centru CZ Šempeter pri Gorici. Dostop je možen po poti proti mednarodnemu mejnemu prehodu Vrtojba, nasproti Petrola in Oriks puba, so sporočili.

“Veseli bomo pijače – voda, sladke pijače, isostar in kakšnih energijskih ploščic – nepokvarljivo blago,” so še dodali.

Ker so ceste zaprte in je situacija resna, vam sporočamo, da lahko svoj prispevek pustite v gasilskem domu PGD Šempeter pri Gorici. V kulturnem domu občine Renče-Vogrsko pa se zbirajo predvsem pollitrske plastenke vode, izotonične pijače in energetske prigrizke, ki jih dostavljajo na teren gasilcem. V pripravljenosti sta tudi kuhinja in dom.

 

Novi Mustang MACH-E - Podjetje Avtomobili P.R. d.o.o. uspešno deluje že od leta 1990, kar pomeni, da je bilo med prvimi prodajalci vozil v samostojni Sloveniji.
Facebook
Twitter
LinkedIn

VREME

Maribor
dež
92%
1.5km/h
100%
3°C
4°
2°
3°
Fri
4°
Sat
1°
Sun
-1°
Mon
-4°
Tue

ANKETA

Ali ste za to, da se odpravi obvezno plačevanje RTV prispevka?

Loading ... Loading ...

TWEET DNEVA