Pozor! Ne dotikajte se Nike Kovač. Lahko vas obsodijo na 5 mesecev zapora!

Nika Kovač, slika twitter

Obskurno! Nika Kovač je sporoča, da je prek odvetnika prejela pošto s sodbo okrajnega sodišča in da je moški, ki jo je oktobra lani napadel v središču Ljubljane, pravnomočno obsojen.

Moški, ki je domnevno napadel Niko Kovač, se verjetno ni zavedal, do kam sežejo lovke levičarskega pravosodja. Po hitrem postopku so ga pravnomočno obsodili. Za (domnevni) napad je bil pogojno obsojen na pet mesecev zapora. Kaj takega je nemogoče videti v kakšni drugi državi.

Domnevni napadalec na Niko Kovač

Tudi tokrat je “Nikica” na družbenih omrežjih malce “pojokcala” in zapisala: “Vesela sem in mirna,” je na Facebooku zapisala Nika Kovač. Dodala je, da je ponosna, ker je spregovorila o napadih in pokazala, da jo prizadenejo, da se je odločila ukrepati in s tem postavila mejo ter da si je “dovolila pokazati svojo šibkost, jokati in biti človek”. “Ponosna, da smo se v Inštitutu spoprijema z nasiljem in sovražnim govorom lotili na sistemski ravni,”!

Kar bo Nikica sedaj malo bolje spala, upajmo le, da ne bo spet sanjala Janeza Janšo, kajti takrat ko ji zmanjka publicitete, se takoj spomni nanj.

Avtomobili P.R.
Facebook
Twitter
LinkedIn

To spletno mesto uporablja piškotke. S piškotki zagotavljamo boljšo uporabniško izkušnjo, enostavnejši pregled vsebin, analizo uporabe, oglasne sisteme in funkcionalnosti.
S klikom na »Strinjam se« dovoljuješ vse namene obdelave.
Obenem pa vas obveščamo, je spletna stran v fazi nadgradnje. Za morebitne nevšečnosti pri uporabi našega portala se vam v naprej opravičujemo. Strinjam se Več

Obvestilo o piškotkih.

Blokiranje oglasov

Podprite nas tako, da onemogočite razširitve za blokiranje oglasov za naše spletno mesto v svojih brskalnikih in/ali antivirusnih programih.