POZOR! Odpoklic izdelka iz “Lekarn Ljubljana” (neznan ponudnik)

Ljubljanske lekarne spletna trgovina
Slika: Zajem ekrana

Zdravstveni inšpektorat je odredil odpoklic izdelka, saj ni možno identificirati ponudnika, kar je del zakonske zahteve glede sledljivosti izdelka, kar je eden od elementov varnosti živila.

Odpoklic prehranskega dopolnila BodyLight, na prodaj na spletni strani neznanega ponudnika

Podatki o izdelku

Številka artikla: ni znana
Proizvajalec: ni znan
Distributer: Spletna trgovina www.lekarna-ljubljana.com (ne gre za Lekarno Ljubljana!)

Razlog odpoklica

Na spletni strani ni možno identificirati ponudnika, zato ni možno preveriti izpolnjevanja zakonske zahteve glede sledljivosti, ki je eden od elementov varnosti živila. Ponudnik navaja lažne trditve, da je izdelek registriran pri Ministrstvu za zdravje. Manjkajo obvezne informacije o prehranskem dopolnilu. Navedene trditve, kakor tudi mnenja uporabnikov so lahko zavajajoče, saj jih ni možno preveriti.

Zdravstveni inšpektorat RS potrošnikom poleg nakupa navedenega prehranskega dopolnila odsvetuje tudi nakup ostalih prehranskih dopolnil s spletne strani www.lekarna-ljubljana.com.

ZPS svetuje

V primeru, da imate ta izdelek doma, ga ne uporabljajte. Če ga boste vrnili v trgovino, kjer ste ga kupili, vam je trgovec dolžan vrniti kupnino.

Facebook
Twitter
LinkedIn

To spletno mesto uporablja piškotke. S piškotki zagotavljamo boljšo uporabniško izkušnjo, enostavnejši pregled vsebin, analizo uporabe, oglasne sisteme in funkcionalnosti.
S klikom na »Strinjam se« dovoljuješ vse namene obdelave.
Obenem pa vas obveščamo, je spletna stran v fazi nadgradnje. Za morebitne nevšečnosti pri uporabi našega portala se vam v naprej opravičujemo. Strinjam se Več

Obvestilo o piškotkih.

Blokiranje oglasov

Podprite nas tako, da onemogočite razširitve za blokiranje oglasov za naše spletno mesto v svojih brskalnikih in/ali antivirusnih programih.