Domov Aktualno Preberite članek in si odgovorite, zakaj ljudje proti Janezu Janši pravzaprav sploh protestirajo?

Preberite članek in si odgovorite, zakaj ljudje proti Janezu Janši pravzaprav sploh protestirajo?

Objavil: e-maribor

Razlogi, ki jih ob svojih biciklarskih protestih navajajo protestniki , se namreč zdijo skorajda tako absurdni kot vprašanje o tem, ali je morje slano.

Za protestnike je vse slabo

Protestniki, med katerimi je nemalo brezdelnežev kričijo o avtoritarni, celo diktatorski oblasti, pri tem pa prosto protestirajo v času, ko je to zaradi ogrožanja javnega zdravja prepovedano. Policisti se v tej diktaturi s protestniki ne pretepajo, temveč fotografirajo. Ukrepe, ki jih protestniki vidijo, kot kršen je svoboščin in pravic, Janševi odpravljajo hitreje kot kjerkoli na svetu. Medtem ko kolesarijo, jim vlada mesečno nakaže univerzalni temeljni dohodek, pa če kaj delajo ali ne. Slovenijo vodi do državljanov najbolj velikodušna oblast do sedaj. In pomislite, to socialno dobroto se gre »desna« oblast, ki naj bi bila udarna pest osovraženega neoliberalizma. Piše portal Domovina.je.

Levičarskim manipulatorjem niso povšeči niti brezplačne počitnice na državni račun, le zato, ker jim jih nameni Janša. A brez skrbi. Brez slabe vesti jih bodo koristili in se pritoževali,  da gre za bonbončke, s katerimi “diktatorski” voditelj skuša podkupiti ljudi. Leva pamet, ni kaj.

Za levičarsko pamet dejansko ni problem, kaj ta oblast počne, temveč da to počne ravno Janez Janša: Janša je tisti, ki jim dovoljuje svobodo uporništva v času karantene. Janša prvi v Evropi ukinja omejujoče stanje epidemije! Janša jim plačuje počitnice in nakazuje univerzalni temeljni dohodek! Ta “presneti” Janša, ki jim krati pravico biti uporniki z razlogom ter jim vsiljuje lastno verzijo diktature: takšne brez pretepanja protestnikov, preganjanja aktivistov in političnih nasprotnikov, diktature brez montiranih procesov, Golega otoka itd. Janša je vsega kriv verjetno tudi za koronavirus v svetu, samo da lahko nadzira ljudi. Pa razumi, kdor more.

Neverjetno sovražnost levičarski skrajneži podkrepijo z napisi o “Janšizmu”, kot največjemu zlu, 21. stoletja, pa ne samo to. Javno govorijo o smrti svojih nasprotnikov. Izzivajo policiste in seveda, značilno za levičarje, kršijo zakone. S tem, da so vsi shodi seveda neprijavljeni. Tudi levičarski mediji, kot so RTV SLO, POP TV, Večer in še kdo v tem ne vidijo nobenega problema. Tudi o petkovem “svinjanju” po Trgu Republike ne. In resno se lahko vprašamo, je v glavah teh “bicikl” frakcij še vsaj kančka pameti?

“Diktator” pa tak! Mar bi se zgledoval po JB Titu?

MG

 

 

 

To spletno mesto uporablja piškotke. S piškotki zagotavljamo boljšo uporabniško izkušnjo, enostavnejši pregled vsebin, analizo uporabe, oglasne sisteme in funkcionalnosti.
S klikom na »Strinjam se« dovoljuješ vse namene obdelave. Strinjam se Več

Obvestilo o piškotkih.